Motorservice Ossendrecht wordt weer MOTOR-service en de kleding gaat in de uitverkoop

Foto: Jan

Geen kleding, laarzen en helmen meer, maar wel betaalbare goede motoren, onderhoud en reparaties, dat wordt het nieuwe Motorservice Ossendrecht en daarom moet alle kleding er uit.

John Breen, de eigenaar van de motorzaak vertelde dat hij jaren geleden begonnen was met de verkoop van motoren, het doen van onderhoud en met reparaties. Een paar jaar na de start van zijn zaak ging zijn toenmalige echtgenote motorkleding en helmen verkopen in de zaak. Ondertussen wordt een groot gedeelte van de showroom in beslag genomen door motorkleding, laarzen en helmen.

Een winkel vol kleding, laarzen en helmen

Omdat zijn passie ligt bij de motoren en niet bij de kleding, wil hij weer terug naar de basis waarop hij zevenentwintig jaar geleden begonnen is, motorfietsen en techniek.

Dit is waar het om gaat, ‘motor-service’

Een mooi bewijs van John zijn voorliefde voor techniek is de door John gebouwde Honda CBX Biturbo Special waar eerder op deze site over geschreven is.

Honda CBX Biturbo Special

John heeft nu plannen om de zaak heel anders in te richten, met een werkplaats prominent aan de voorkant van het bedrijf. Om dat mogelijk te maken moet alle motorkleding weg. Motorrijders (m/v) of brommer- of scooterrijders die nog helmen, laarzen of ander motorkleding nodig hebben kunnen nu met wel 50% korting kwaliteitskleding kopen. Alle kleding moet weg om ruimte te maken voor een ruime nieuwe werkplaats.

Alle kleding, laarzen en helmen moet er uit…..

…en dan wordt er weer gewoon aan motorfietsen gewerkt.

 

 

Reacties