Domino’s Pizza in Raadhuisstraat Hoogerheide open

Foto: Domino's Pizza

Domino’s opende deze week zijn deuren van de eerste winkel in Hoogerheide. Dit is de 280e vestiging van de pizzaketen in Nederland. De winkel is gevestigd aan de Raadhuisstraat 133.

De vestiging wordt gerund door de twee franchisenemers Thomas Willemstein en Annick de Romeijn. Ze zijn beide hun carrière begonnen als Domino’s bezorger. Naast de nieuwe winkel in Hoogerheide hebben de franchisenemers onder andere een winkel in Goes, twee in Bergen op Zoom en drie in Dordrecht. Thomas vertelt: “Wij zitten vol ambitie. De kans om in Hoogerheide een winkel te openen kwam voorbij en deze kans wilden we niet laten schieten.” Annick vult aan: “We hebben er dan ook ontzettend veel zin in om de inwoners van Hoogerheide en omgeving kennis te laten maken met onze vers bereide pizza’s.”

Openingstijden Domino’s Hoogerheide

De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 11:30 – 22:00 uur. Op zaterdag en zondag is de winkel geopend van 13:00 – 22:00 uur. Meer informatie over acties, openingstijden en bestellingen is te vinden op www.dominos.nl

Personeel

In een vestiging van Domino’s Pizza werken gemiddeld 25 mensen. Er staan nog een aantal vacatures open. Ze zijn onder meer op zoek naar een (assistent) store manager, pizzamakers, fietsbezorgers en brommerbezorgers.

Good Food Fast

Hoewel Domino’s Pizza strikt genomen een fastfoodketen is, spreken ze zelf liever niet over fastfood. “Wij doen er alles aan om juist geen fastfood te verkopen. Wij spreken liever over Good Food Fast.”

 

Reacties