Mooi weer op laatste dag Woensdrechtse avond driedaagse

De wandelaars komen de Raadhuisstraat door
Foto: Jan Krijtenburg

Na de teleurstelling van het afgelasten van de tweede wandeldag, was de laatste dag gelukkig een succes met prachtig weer.

Zeshonderdzesentwintig deelnemers waeren er dit jaar bij de Woensdrechtse Avonddriedaagse, die dit jaar helaas maar twee wandeldagen telde. Deelnemers waren er van heel jong tot heel oud, maar allemaal enthousiaste wandelaars.

Ook de scholen uit Woensdrecht en Hoogerheide waren er weer met leerlingen, hulpouders en leerkrachten bij.

In de Raadhuisstraat in Hoogerheide waren de diverse groepen van de vijf en van de tien kilometer bij elkaar gekomen en in één grote optocht gingen de wandelaars daarna naar het WVV veld in Woensdrecht waar de medailles uitgedeeld werden. Het laatste stuk van de wandeling, van de Raadhuisstraat naar het WVV veld, werd muzikaal begeleid door de diverse muziekgroepen uit Woensdrecht en Hoogerheide.

Fotograaf in actie  (foto door Leo den Heijer)

Op het WVV veld was het veld waar elk jaar op verzameld werd net ingezaaid dus werd een veld verderop gebruikt. De scholen verzamelden de leerlingen elk op hun eigen plekje waar de leerlingen de medailles via de school uitgereikt kregen en de individuele wandelaars kregen hun medaille van de organisatie uitgereikt.

Trots op hun prestatie en gewapend met een mooie medaille en meestal een bosje bloemen of een zak snoep vertrokken de wandelaars weer naar huis.

 

Reacties