Tweede editie van de Woensdrecht Actief Seniorengids gepresenteerd

Wethouder Lars van der Beek deelt de seniorengids uit
Foto: Jan Krijtenburg

Dinsdagmiddag werd in de theaterzaal van MFC Kloosterhof, de 2020 editie van de Woensdrecht Actief Seniorengids gepresenteerd en uitgedeeld.

Ouderen in beweging

De gemeente Woensdrecht stimuleert met het project Sport- en Cultuurimpuls dat meer ouderen in beweging blijven. De nu gepresenteerde Woensdrecht Actief Seniorengids 2020 brengt het aanbod van sport- en cultuurverenigingen voor senioren in de gemeente Woensdrecht bij elkaar. De gids is een initiatief van de gemeente Woensdrecht in samenwerking met de BWI.

Presentatie bij de KBO sport activiteit

KBO ouderen aan het sporten

Na afloop van de KBO sport activiteit op dinsdagmorgen kwam wethouder Lars van der Beek de seniorengids uitdelen aan de aanwezige sportende senioren.

De eerste editie van de De Woensdrecht Actief Seniorengids bevatte al veel verenigingen maar na een oproep van de gemeente in de media, hebben nog meer verenigingen zich aangemeld zodat deze tweede editie van de Woensdrecht Actief Seniorengids weer dikker is dan de vorige. Meer dan zestig pagina’s met informatie over sportieve en culturele activiteiten voor senioren.

Het boekje is gedrukt in een oplage van 3.000 exemplaren.

Van der Beek deelde de boekjes uit en vertelde ook dat het belangrijk is om actief te blijven, ook op hogere leeftijd, niet allen voor de sport maar ook om samen met andere actief mee te doen in de maatschappij en samen te lachen.

Alle KBO leden en anderen

Christ de Weert, de voorzitter van de KBO van zowel Hoogerheide-Woensdrecht, als van de overkoepelende Kring gemeente Woensdrecht vertelde dat seniorengids, met het KBO maandblad “Ons” bij alle KBO leden in de gemeente Woensdrecht bezorgd zal worden. Verder zal de seniorengids onder andere op te halen zijn bij het gemeentehuis en bij de BWI.

Links

 

 

 

 

Reacties