Extra bussen en nachtbussen tijdens Vastenavend!

Foto: Jan Krijtenburg

Tijdens Vastenavend in Krabbegat staan de bussen weer klaar voor alle feestvierders! Om alle Krabben veilig te vervoeren rijden er overdag, ’s avonds en ’s nachts extra bussen. Reizigers kunnen eenvoudig én voordelig in- en uitchecken met een betaalpas of met een OV-chipkaart.

Extra bussen en nachtbussen tijdens Vastenavend

De bussen rijden extra (nacht)ritten op zaterdag 28 januari, zaterdag 4 en 11 februari en van vrijdag 17 t/m maandag 20 februari. De extra bussen en nachtbussen rijden naar Huijbergen (lijn 804), Ossendrecht en Hoogerheide (lijn 805), Putte (lijn 805), Halsteren en Steenbergen en Dinteloord (lijn 810) en Heerle, Wouw en Roosendaal (lijn 812). De bussen rijden alle dagen tot circa 02.30 uur met uitzondering van dinsdag 21 februari (dan rijden er geen nachtbussen).
Overdag zet Arriva ook op diverse lijnen extra bussen in.

Nieuw: Nachtbus naar Dinteloord

Dit jaar rijdt lijn 810 voor het eerst door naar Dinteloord. De laatste rit naar Dinteloord vertrekt om 01.30 uur.

Dienstregeling via arriva.nl/carnaval

De complete dienstregeling is beschikbaar via arriva.nl/carnaval en in de reisplanner op arriva.nl.
Door de afsluiting van wegen door carnavalsoptochten, rijden sommige lijnen tijdelijk een omleiding. Ook is er een omleiding als gevolg van het WK veldrijden.

Vervoerbewijs

Reizen met de bus tijdens Vastenavend kan tegenwoordig heel eenvoudig met een betaalpas of een OV-chipkaart. Reizigers betalen dan het normale OV-chipkaarttarief. Ook is het mogelijk om een dalurendagkaartje te kopen in de bus bij de chauffeur. Een dalurendagkaartje kost € 7,55 en dit is meteen een retourbewijs (ook geldig in de nacht, aansluitend op de dag van aankoop). Betalen is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk!

Meer informatie?

Meer informatie over de extra bussen, vervoerbewijzen en de aangepaste dienstregeling staat op arriva.nl/carnaval.

Cookieinstellingen