Drie enthousiaste dames als nieuw bestuur Dorpsplatform Hoogerheide

Eline, Leonie en Angelique
Foto: Jan

Eline de Lange, Leonie Bezemer en Angelique Schetters vormen het nieuwe bestuur van Dorpsplatform Hoogerheide.

De drie Hoogerheidse dames nemen het stokje van het oude bestuur over.
De nieuwe voorzitter Eline de Lange zag de oproep in de plaatselijke krant en na een gesprek met de voormalig voorzitter had ze er direct helemaal zin in en ze kreeg ook Angelique Schetters en Leonie Bezemer enthousiast om een bestuursfunctie te aanvaarden, Angelique als secretaris en Leonie als penningmeester.

Eline de Lange

Eline de Lange is ondertussen ruim 12 jaar woonachtig in Hoogerheide en vanwege haar werkzaamheden als fysiotherapeute volledig ingeburgerd.
Om gezondheidsredenen moest Eline een stap terug doen in haar werk, waardoor er tijd vrijgekomen is om zich volledig in te zetten voor de burgers van Hoogerheide.

Met haar vrouw Marieken en hun twee kinderen van 12 en 2 jaar willen ze graag een bijdrage leveren aan het mooie dorp. Marieken is actief in de plaatselijke politiek en Eline zal dit vol enthousiasme gaan invullen bij het Dorpsplatform.

Leonie Bezemer

Leonie Bezemer woont al veertien jaar in Hoogerheide met haar partner en heeft vier kinderen. Door haar werkzaamheden bij de politie heeft ze heel veel praktische kennis die nuttig is voor het Dorpsplatform. Ze hoopt door haar ervaring, brede kennis en netwerk van ketenpartners  een goede bijdrage te kunnen bieden aan ons dorp op verschillende aspecten zoals jeugd en veiligheid.

Naast haar werk is ze druk aan het sporten in de plaatselijke fitnessschool, maar je kunt haar ook tegenkomen bij de karate vereniging.

Angelique Schetters

Angelique Schetters woont, met tussenpozen, al haar hele leven in Hoogerheide. Haar opa was “de Mulder” (molenaar) van Hoogerheide. Ze vindt Hoogerheide een prachtig dorp en hoopt dat de burgers het Dorpsplatform nog beter gaan vinden in de nabije toekomst. Samen kunnen we van Hoogerheide een nog mooiere plaats maken.

Angelique is getrouwd met Frank en moeder van twee meiden van 13 en 10 jaar oud. Ze werkt als manager en als persoonlijke coach. Als manager moet zij zaken, soms ook lastige, organiseren en ze denkt hiermee van waarde te zijn voor het Dorpsplatform. Als persoonlijke coach is ze gewend om goed naar mensen te luisteren en verbinding met hen te maken. Ook dat gaat een prettige ondersteuning zijn voor het Dorpsplatform om de zaken op de juiste manier op te pakken.

Reacties