Coraline Steingueldoir (Start2Bizz): “Sta stil bij je successen, hoe klein ze ook mogen zijn!”

Foto:

Tijdens een tussenstop van de netwerkwandeling die Coraline Steingueldoir organiseerde, maakte ze een selfie. In deze korte blog vertelt de oprichtster van Start2Bizz (partner van deze site) over haar gevoel erbij.

“Toen ik deze selfie maakte was ik oprecht gelukkig. Maar ik geef gerust toe, naar aanloop van elk event dat ik organiseer voel ik stress. Stress om te falen omdat de locatie niet goed genoeg zou zijn. Stress omdat er misschien niet voldoende mensen aanwezig zouden zijn. Stress dat de organisatie niet goed zou zijn. En als ik dan in het moment zelf ben, ben ik zo bezig met het zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, dat ik zelf vergeet om te genieten.”

“Van die stress was op dat moment geen sprake. Op dat specifieke moment keek ik trots om me heen en zag ik alleen maar blije gezichten en een prachtige locatie. Duimpje omhoog voor mezelf en toen voelde ik een vlaag van geluk en trots over me heen gaan. Ik wens het jou ook toe. Sta stil bij je successen, hoe klein ze ook mogen zijn! Be proud!”

Over Coraline

Coraline Steingueldoir is de oprichtster van het ondernemersnetwerk Start2Bizz. “Mijn missie bestaat erin ondernemers op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden door het organiseren van informele netwerkactiviteiten waar je jezelf kan zijn, zonder pitchrondes, met één centraal thema: Waar loop jij tegen aan? Zie ik je ook binnenkort ?”

 

Reacties

Cookieinstellingen