Durf jij de uitdaging aan?

Foto: Claudia Buiten Gewoon Coaching

Advertorial – Ben jij toe aan verandering, ‘gewoon’ op zoek naar meer Balans in je leven? Je kent het wel; het gaat gewoon niet zo lekker, je bent uit evenwicht door: Wellicht een ingrijpende gebeurtenis, mogelijk al langer geleden. Misschien heb je wel afscheid moeten nemen van een dierbare of is er verandering in een relatie, je gezondheid of je werk. Kortom je hebt houvast nodig om jezelf weer beter te gaan voelen, opnieuw te kunnen genieten. En vooral de wens om terug vertrouwen en regie over jouw leven te krijgen. Dan kan een coachsessie/traject bij Claudia Buiten Gewoon Coaching je helpen.

Inmiddels weten we de vele voordelen van het buiten bewegen in de natuur, het geeft je rust en ruimte, waardoor je eerder ontspant. Door fysiek te bewegen kom je vanzelf mentaal ook meer in beweging. Een mooie bijkomstigheid is dat de links/rechts beweging je brein ordent, het geeft verheldering en je stimuleert ook nog eens de aanmaak van serotonine, ofwel het gelukhormoon.

Waarom doet Coachen in de Natuur volgens de TriA-methode zoveel meer?

De 3 A’s staan voor Aandacht, Acceptatie en Actie, hetgeen je nodig hebt voor een blijvende verandering.

1. Aandacht: Waar gaat het om bij jou en wat houd je bezig, je gaat maar door, maar wat is uiteindelijk ècht belangrijk voor jou, want wat wil jij?

2. Acceptatie, van jouw situatie, zonder (voor)oordeel, Jezelf beter leren kennen waardoor je bewustere keuzes maakt om beter om te kunnen gaan met jouw situatie.

Accepteren van je gewenste situatie, dus vooral hoe gun jij jezelf verbetering?

3. Actie: door de eerste 2 stappen te doorlopen, wordt duidelijker waar het bij jou ècht om gaat. Zodat je letterlijk stappen gaat zetten; wat heb je nodig en wat ga je anders doen, buiten-gewoon vanuit jouw unieke zelf, omdat het beter bij je past waardoor jij je beter voelt.

De Natuur gebruiken we als metafoor omdat ondanks alle stormen en tegenslagen de natuur in staat is om steeds opnieuw te herstellen en buitengewoon zichzelf te blijven. Wandelcoaching geeft daarom op een natuurlijke wijze inzichten Ik daag je uit om ernaar te kijken, te ervaren en jou te motiveren om het veranderproces in gang te zetten.

We kijken waar jij behoefte aan hebt en iedere sessie of traject is daarom altijd maatwerk, een persoonlijke aanpak helemaal afgestemd op jou. Als coach begeleid ik je op een respectvolle manier en laat ik je in je eigen spiegel kijken. Zodat je steeds meer duidelijkheid krijgt in je gedrag en vooral: Hoe je dit met jouw unieke kwaliteiten kunt aanpassen. We zorgen ervoor dat jij weer in Balans komt en de Regie over jouw leven weer in eigen handen hebt waardoor je meer vertrouwen krijgt en meer kunt gaan genieten van het leven.

Dus durf jij het aan? Om, vooral met jezelf, de uitdaging aan te gaan? Dan ont-moet ik je graag om samen Buiten-Gewoon op pad te gaan.

Wil je meer weten, stel je vragen of boek een coachwandeling via: www.claudiabuitengewooncoaching.nl

Ondertussen, geniet van wat je doet
Met een warme natuurlijke groet van:
Claudia Buiten Gewoon Coaching

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Claudia Buiten Gewoon Coaching

Cookieinstellingen