Anytime Fitness viert driejarig bestaan

Jacob en Pim
Foto: Jan

Het is feest deze week bij Anytime Fitness aan het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide. Deze week wordt het driejarig bestaan gevierd.

Drie jaar geleden begon  Anytime Fitness in de nieuwbouw van het Ouwe Raedthuysplein en in de afgelopen drie jaar is Anytime Fitness een begrip geworden in de gemeente Woensdrecht.

Sporters uit heel de gemeente en zelfs van buiten Woensdrecht komen naar Anytime Fitness.

Wat Anytime in het bijzonder onderscheidt van andere sportscholen, is dat je bij Anytime, zoals de naam al verklapt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar terecht kunt om in een gezellige sfeer te sporten.

Vier jaar geleden

Vier jaar geleden kwam Pim Bruins, de manager van Anytime Fitness in Hoogerheide, op een franchise beurs het Anytime concept tegen en dat concept sprak hem wel aan. Pim, voorheen professioneel voetballer in het 2e elftal van Feyenoord, was meteen geïnteresseerd. Het Anytime concept sloot precies aan bij Pim zijn visie hoe een sportschool zou moeten zijn, laagdrempelig met persoonlijke begeleiding en een warme ‘huiskamer’ sfeer.

Het begin

Toen de sportschool, na zo’n driekwart jaar voorbereiding opende, had Anytime Hoogerheide, door de voorninschrijvingsactie, waarbij deelnemers een levenslange korting kregen, meteen al een groep enthousiaste sporters in huis.

Natuurlijk doet Pim Anytime Fitness niet alleen. Naast Pim, worden sporters bij Anytime Fitness begeleid door Jacob van Poppel, Kelly Schuurbiers en personal trainer Ruth Bahnert. Ook zijn er regelmatig stagiaires die zo ervaring opdoen voor hun opleiding. Op dit moment Ismel de stagiair.

 

7 x 24 uur per week

Hoewel Anytime Fitness dag en nacht open is voor sporters, zijn de begeleiders niet altijd aanwezig. De toegang tot de sportschool wordt geregeld via een ‘token’ waarmee de deur opengemaakt kan worden en bij afwezigheid van de begeleiders is er cameratoezicht. Ook zijn er noodknoppen om in geval van calamiteiten alarm te slaan.

Natuurlijk zijn de ruime openingstijden niet het enige wat Anytime Fitness te bieden heeft.

Drie pijlers

  • Training. Sporters krijgen een op maat gemaakt trainingsschema, kunnen meedoen aan groepslessen en kunnen een beroep doen op de begeleiders.
  • Voeding. Desgewenst krijgen sporters advies over een gezonde lifestyle en gezonde voeding.
  • Mindfullness. Het regelmatig sporten moet een rustmoment zijn in het hectische leven van alledag.

Fysiotherapie
Om sporters optimaal te ondersteunen wordt er ook samen gewerkt met fysiotherapie praktijk Centrum Fit. Centrum Fit is gevestigd in het pand van de sportschool.

Jubileum activiteiten

Natuurlijk laat Anytime Fitness deze verjaardag niet ongemerkt voorbijgaan. Om het driejarig bestaan te vieren zijn er een aantal bijzondere trainingen georganiseerd.

Maandagmorgen was er een TRX & Kettlebell workshop en training en maandagavond een bootcamp. Dinsdag stond het ‘Rad van Anytime Fitness’ in de sportzaal. Door de sportieve opdrachten die boven kwamen uit te voeren konden leuke prijzen gewonnen worden.

Woensdag is er ’s morgens een bootcamp training in het trimbos en ’s avonds een TRX & Kettlebell workshop en training Donderdag is ’s avonds een TRX & Kettlebell workshop en training Vrijdag is er een speciale Synergy training en zaterdag kan er nog een keer aan een bootcamp training in het trimbos meegedaan worden.

Het Rad van Anytime Fitness

Op maandag, woensdag en vrijdag is er speciale gezonde worteltaart want taart hoort bij een feest Ook staan er deze week appels en bananen op tafel in de koffiehoek.

Nieuwe ontwikkelingen

Naast de trainingen in de sportschool zijn er ook steeds meer buiten activiteiten. Zo is er het al eerder genoemde bootcamp. Een laagdrempelige outdoor conditietraining die elke maandag van zeven uur tot acht uur ’s avonds gegeven wordt. Nieuw is ook de ‘Outdoor Morning Fit’ training die elke woensdag vanaf kwart voor negen ’s morgens gegeven wordt. Hier komen verschillende soorten training aan bod, en dat lekker in de frisse buitenlucht.

Ook binnen komen er weer dingen bij. Zo komt er binnenkort een ‘crossfit rek’ waarop weer nieuwe oefeningen gedaan kunnen worden.

Wat niet nieuw is, maar wel heel belangrijk, is de gezellige en sportieve sfeer bij Anytime Fitness in Hoogerheide.

 

Reacties