Nomineren voor de ondernemer van het jaar kan nog steeds

Zuidwesthoek Business Awards 2016
Foto: Regioactueel

Tot 1 januari 2018 kunnen bedrijven nog genomineerd worden voor de Zuidwesthoek Business Award van de Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier.

De Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier organiseert voor de tweede keer de verkiezing van de Ondernemer van het jaar op een feestavond op vrijdag 30 maart 2018 in de Aula van het ZuidWestHoek College in Ossendrecht.

Alle ondernemers in de gemeente Woensdrecht worden van harte uitgenodigd om aan deze verkiezing deel te nemen en het nomineren van bedrijven in één van de 3 categorieën kan nog tot 1 januari 2018. Neem contact met Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier op en zij verstrekken u alle benodigde informatie. Ook alvast kaarten bestellen kan vanaf nu weer.

Alle ondernemers en belangstellenden kunnen zich aanmelden om er bij te zijn op 30 maart 2018.

Het doel van deze avond is:

1. Ondernemers bij elkaar brengen op een feestelijke avond vol entertainment en culinair genieten.

2. De verkiezing van de ondernemer van het jaar in de drie volgende categorieën
a. Productiebedrijf en (agro) industrie
b. Retail, Dienstverlening en Horeca
c. ZZP-ers en Start-ups

3. Het genereren van fondsen voor lokale sociale en culturele doelen; de opbrengst van de avond komt geheel hieraan ten goede. Dit jaar hebben we gekozen voor de stichting “Het Raakt U”.

Het ZuidWestHoek College doet weer enthousiast mee. Piet Antonissen, directeur van de school, is daar zeer enthousiast over, zeker omdat de leerlingen een belangrijke rol hebben die avond. Het culinaire aspect van de avond is van Kees Palinckx van Non Plus Ultra.

Verkiezing ondernemer van het jaar

Een van de belangrijkste aspecten is natuurlijk de verkiezing van de ondernemer van het jaar. De procedure wordt nog uitgewerkt en het eindoordeel zal worden gegeven door een mix van het oordeel van de jury en het oordeel van de aanwezigen op de avond zelf. De aanwezigen hebben dus een belangrijke stem.

Voorafgaand aan de avond zullen de aangemelde en genomineerde ondernemingen uit de drie genoemde categorieën intensief contact hebben met de jury voor dit evenement.De jury bestaat uit Steven Adriaansen (Burgemeester en juryvoorzitter), Frank Dingemans (Rabobank), Theo Vermunt (Notaris), Dré van Aert (Remmerswaal Accountants) en Koop Lenstra (Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier en jurysecretaris).

De spreker

Bert Pauli, gedeputeerde (VVD) van de Provincie Noord-Brabant zal deze avond een inleiding houden over: “Brabant industriële hart van Nederland” en de betekenis daarvan voor West-Brabant/Woensdrecht; kansen en ontwikkelingen tussen Rotterdam en Antwerpen.

Links

 

Reacties