Jumbo Paul Lucius wordt volledig vernieuwd

Foto: Jan Krijtenburg

De Jumbo winkel aan de Raadhuisstraat 87 in Hoogerheide krijgt een compleet nieuw uiterlijk.

Sluiting 16 augustus en opening 9 september

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point. De winkel sluit op zondag 16 augustus om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 9 september kunnen inwoners van Hoogerheide en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel met meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s.

1.500 vierkante meter

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (geldig tot en met zondag 13 september). Ondernemer Paul Lucius vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Jumbo Paul Lucius in de Raadhuisstraat in Hoogerheide

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken of direct warm mee te nemen. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Het nieuwe gedeelte van de Jumbo

Jumbo Pick Up Point open tijdens de sluiting

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan ook tijdens de verbouwing bij het Pick Up Point. Het Pick Up Point is tijdelijk op de parkeerplaats te vinden. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie.

Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. De vernieuwde winkel zal na opening een extern Pick Up Point bij de winkel hebben met speciaal hiervoor gereserveerde parkeerplaatsen waar Jumbo medewerkers de boodschappen direct in de auto van de klant plaatsen.

Andere Jumbo winkels in de buurt

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan het Tervoplein 34 in Putte en de Dorpsstraat 90 in Krabbendijke.

Ondernemer Paul Lucius en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy
op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. De training vond pre corona plaats.

Reacties