Beweegpark Hoogerheide bijna klaar! Feestelijke opening is zondag

Foto: Dorpsplatform

Aanstaande zondag wordt het beweegpark in Hoogerheide geopend. Momenteel wordt er hard gewerkt om alle toestellen en materialen te plaatsen in het park.

Op dit moment zijn de beweegtoestellen al geplaatst. “Het is nog wachten op de halfpipe, de voetbalgoaltjes en de picknicktafels”, zegt Eline de Lange van het dorpsplatform Hoogerheide. Vorig jaar diende het bestuur van het Dorpsplatform Hoogerheide het initiatief inbij de gemeente Woensdrecht. Doordat er meerdere inwoners van Hoogerheide hun wensen kenbaar hadden gemaakt, kwamen Eline de Lange, Angelique Schetters en Leonie Bezemer, op het idee om voor het park aan het Philomenahof een verzoek tot beweegpark in te dienen. Er bleken nog IDOP gelden beschikbaar te zijn en na twaalf maanden voorbereiding was de kogel door de kerk.

 

Opening beweegpark Hoogerheide

Vanwege de naderende feestdagen en de Sinterklaasvieringen heeft het bestuur van het Dorpsplatform Hoogerheide gekozen om de opening te houden op zondag 24 november om 11.30. Zowel wethouder Jeffrey van Agtmaal als wethouder Lars van der Beek zullen de honneurs waarnemen, waarnaar ze in de sfeer van die ochtend samen deelnemen aan een hardloopwedstrijd.

Demonstraties

Na de opening om 11.30 uur worden er tot 12.00 uur diverse demonstraties gehouden in het park. Deze demonstraties worden verzorgd door de beweegcoaches van de brede welzijnsinstelling (BWI), de fitnessinstructeurs van Anytime Fitness Hoogerheide en Sport & Slankstudio Hoogerheide. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze demonstraties.

Voor de kleintjes zijn er meerdere Pieten van onder andere pietenclub WoeHoe die ’s middags hun voorstellingen houden. De Pieten gaan gezellig met de kinderen aan de gang en je krijgt natuurlijk een echt pietendiploma. Er worden hapjes geregeld door Keijzer Oliebollen en Visspecialist de Vos. Het beweegpark wordt feestelijk aangekleed door Mark Sebrechts van TiJo-events en Erwin Tummers verzorgt een mooi informatiebord.

Het Dorpsplatform Hoogerheide nodigt iedereen uit voor de opening om 11.30 uur in het park aan het Philomenahof, tussen de Brede School De Boemerang en het gemeentehuis. Leonie, Angelique en Eline zouden het leuk vinden als zo veel mogelijk inwoners deel nemen aan de demonstraties, dus kom in beweging.

Reacties