Show- en twirlvereniging Re-Creation in het theater met ‘Over the rainbow’

Foto: Re-Creation

Zaterdag 18 juni staat show- en twirlvereniging Re-Creation uit Ossendrecht in het theater met hun eigen voorstelling. In totaal zullen bijna 40 leden in de leeftijd van 4 tot 30 jaar te zien zijn in een wervelende en afwisselende show. De voorstelling draagt als naam ‘Over the rainbow’ en zal te zien zijn in het theater van MFC Kloosterhof in Hoogerheide.

Normaal gezien trainen de (oudste) leden van Re-Creation vooral voor wedstrijden. “Het leuke aan een voorstelling is, dat je alle leden kunt laten meedoen én dat alle leden meerdere keren op de vloer staan! Tijdens een wedstrijd zien ouders hun kinderen één keer voorbij komen, op een avond als deze zien ze hun kind drie of vier keer; en telkens met een andere show” aldus trainster en bestuurslid Ilona Meijer.

In ’Over the rainbow’ wordt er gedanst rondom het thema kleuren van de regenboog. Het belooft een afwisselend programma te worden. De jongste leden dansen op muziek van K3 en Samson & Marie, terwijl de oudere leden dansen op muziek van bijvoorbeeld Davina Michelle. Zo is er in de voorstelling voor ieder wat wils.

Puntjes op de i

De laatste weken wordt er nog hard gewerkt aan de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘I’. “Onze leden zijn er zo goed als klaar voor. We werken al lang naar deze voorstelling toe. In de corona-tijd hadden we deze voorstelling als stip op de horizon. Daar hebben we lang op moeten wachten, omdat we hem 3 keer hebben moeten verzetten. Nu het eindelijk zover is, is het ontzettend spannend maar we hebben er heel veel zin in!” aldus Ilona Meijer.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn te koop bij MFC de Drieschaar in Ossendrecht en MFC het Kloosterhof in Hoogerheide. Hier moet contant worden afgerekend. Kaarten kunnen ook worden besteld via [email protected]. De kaarten kosten EUR 7,50 per stuk (volwassenen en kinderen). Aanvang van de show is 19.00 uur. De zaaldeuren openen om 18.30 uur.

Cookieinstellingen