17 Juni, Triple-B in De Roskam in Putte

Foto: Triple B Blues- & Rockband

Vrijdag 17 juni stelt de Putes band Triple-B hun nieuwe drummer voor in café De Roskam.

Twee jaar weinig optreden

De Putse blues en rockband Triple-B timmert al wat jaartjes aan de muzikale weg.
Helaas de laatste 2 jaar door al het coronagedoe weinig optredens. Wel bleef de band regelmatig lekker door repeteren maar eind vorig jaar gaf de toenmalige drummer aan dat hij er mee ging stoppen.
De overige bandleden wilden wel door gaan en werd er gezocht naar een vervanger.

Nieuwe drummer

Diverse kandidaten werden door de bandleden aangedragen maar gitarist Ben zei dat hij wellicht wel iemand kon en dat hij eerst hem maar even zou gaan bellen.
Ben had in een muzikaal verleden jarenlang gespeeld in de Oud Gastelse formatie “Cheers”. Cheers speelde destijds veel op bruiloften en partijen. Omdat Ben op een gegeven moment de polonaise, foxtrot en wals medley meer dan beu was besloot hij er zo een 20 jaar geleden te stoppen met deze band.

Later kreeg hij via facebook weer contact met de toenmalige drummer Hans waarmee hij destijds een ontzettende muzikale klik had. Bij het laatste optreden van Ben bij “Cheers” hadden ze al tegen elkaar gezegd wie weet komen we elkaar ooit nog eens tegen.

Dus trok Ben zijn muzikale stoute schoenen aan en belde Hans waarvan hij wist dat zijn band “Cheers” was gestopt, om te vragen of hij wellicht in een blues en rock band wilde spelen.
Hij had wel interesse en snel werd er afgesproken om eens te repeteren. En al direct vanaf de eerste repetitie was er al een leuke band met Hans en de overige Triple-B leden Viola, Peter en Kees.

Muzikale klik

De muzikale klik was er ook direct weer tussen Hans en Ben dus Triple-B had al weer snel een vervanger gevonden.
Afgesproken werd er onderling dat er in plaats van.drie sets voortaan nog twee sets werden gespeeld want drie sets was toch vaak wel erg vermoeiend en ook Triple-B leden worden ouder.

Try-out

De twee sets zaten er al snel lekker in en besloten werd om in Café De Roskam in Putte hun try-out te geven.

Per slot van rekening is dat eigenlijk ook het enige Putse café waar Triple-B regelmatig mag optreden. Zo wordt er daar al jaren de inmiddels bekende nieuwjaarsborrel gevierd met een optreden van Triple-B en ook vaak in de zomer waren de heren en de dame van Triple-B er wel eens te horen.

17 juni

Op vrijdag 17 juni a.s. vanaf ongeveer 21.00 uur zal Triple-B hun nieuwe drummer dan ook gaan voorstellen.
Eindelijk weer eens live muziek in Putte dus ben je benieuwd kom gezellig even langs.

Triple-B live vrijdag 17 juni vanaf 21.00 uur bij café De Roskam in Putte
Meer info over Triple-B op facebook of mail naar [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen