1 Juni, Het Jaarconcert van de Volharding uit Putte

Foto: Volharding Putte

Magische Muziek in een Betoverende Sfeer: Het Jaarconcert van de Volharding uit Putte op 1 juni in MFC de Biezen in Putte.

It’s A Kind of Magic

Zaterdag 1 juni, MFC de Biezen in Putte – noteer deze datum in uw agenda, want u wilt deze muzikale avond vol magie en betovering niet missen. Het jaarlijkse concert van de Volharding uit Putte staat voor de deur, en dit jaar staat het in het teken van “It’s A Kind of Magic”.

Onder leiding van dirigent Pieter Vandermeiren zal het fanfare-orkest u meenemen op een muzikale reis door enkele van de meest iconische en betoverende composities uit film en musical. Van de epische klanken van “The Lord of the Rings” tot de sprookjesachtige melodieën uit “Wicked” – het belooft een avond vol magische momenten te worden.

Anna Buevich en Tanja van den Eijnden

Maar dat is nog niet alles. De avond wordt extra speciaal gemaakt door de aanwezigheid van twee bijzondere gastartiesten. Anna Buevich, een virtuoos op de viool, zal je versteld doen staan met haar vloeiende spel en emotionele uitvoeringen. Haar passie en toewijding stralen door in elke noot die ze speelt.

Tanja van den Eijnden, voormalig saxofoniste en saxdocente bij de Volharding zal op dit concert je hart verwarmen met haar betoverende stem, die je meevoert naar een wereld vol magie en betovering.

Harry Potter en Queen

Samen met het fanfare-orkest zullen deze talentvolle musici u meevoeren naar een wereld vol magie en betovering. Denk aan de mystieke klanken van Queen’s “A Kind of Magic” of de epische soundtracks uit de “Harry Potter”-films – het belooft een avond te worden die u nog lang zult koesteren.

Laat u meevoeren naar andere werelden

Dit concert is een must-see voor iedereen die houdt van muziek, magie en betovering. Laat u meevoeren naar andere werelden en laat u onderdompelen in de magische sfeer die de Volharding Putte voor u zal creëren. Een avond vol verrassingen en muzikaal genot die u niet snel zult vergeten.

Reservering

Reserveer uw kaarten nu via www.volhardingputte.nl/tickets en maak u op voor een betoverende muzikale ervaring op zaterdag 1 juni in MFC de Biezen in Putte. Natuurlijk zijn er ook entreetickets aan de kassa te verkrijgen. Wij kijken ernaar uit u daar te mogen verwelkomen!.

Cookieinstellingen