Workshop “vrolijke schilderijen” voor mantelzorgers op 19 juli

Foto:

Op donderdag 19 juli wordt er door de BWI een workshop “vrolijke schilderijen” georganiseerd voor mantelzorgers.

Vrolijke schilderijen schilderen voor mantelzorgers

De Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht (BWI) organiseert regelmatig voor mantelzorgers ontspannende activiteiten. We proberen een zo breed mogelijk aanbod te doen zodat we alle mantelzorgers keer iets leuks aan kunnen bieden.

Op donderdag 19 juli wordt er een workshop “vrolijke schilderijen” georganiseerd. Onder begeleiding van Clara van Prooijen gaan de mantelzorgers aan de slag met kwast en verf. Er is de mogelijkheid om uit drie schilderijen te kiezen.

Het doel is om een compleet schilderij te maken tijdens de workshop. Om dit voor elkaar te krijgen worden de schilderijen voorgetekend. Bij aanmelding kun je aangeven wel schilderij je wil maken. De keuze is uit: een koe, een struisvogel of een bloesemtak.

De zorgen van alle dag vergeten

Als je aan het schilderen bent kun je even de zorgen van alle dag vergeten. Door actief en geconcentreerd bezig te zijn, krijg je de kans te ontspannen. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met een activiteit die je misschien nog niet kent.

Naast het schilderen, drinken we gezamenlijk koffie of thee en is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen. De mantelzorgondersteuner van de BWI is ook aanwezig. Wanneer dit wenselijk is kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek of huisbezoek.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de BWI via:
Tel.: 0164-672049 of
E-mail: [email protected]

Voor informatie kunt u terecht bij Lenny Winkel, mantelzorgondersteuner

Reacties