Winnend kunstwerk van Suzana Jovanovic in gemeentehuis Stabroek

Pomisli zelju van Suzana Jovanovic
Foto: Suzana Jovanovic

In de maand maart zal het schilderij “Doe een wens”, dat de publieksprijs gewonnen had op de 35e groepstentoonstelling in Ravenhof, te bezichtigen zijn in het gemeentehuis te Stabroek.

Suzana Jovanovic is een kunstenares uit Putte, die participeert in meerdere solo en groepstentoonstellingen in Nederland, België, Portugal. Ook op de 35e groepstentoonstelling in Ravenhof was zij met een aantal van haar schilderijen aanwezig en haar “Doe een wens” won hierbij de eerste prijs van het publiek.


Suzana Jovanovic op de 35e groepstentoonstelling in Ravenhof in oktober 2017

Over ‘Doe en wens’

“Doe een wens ( Make A Wish ) werd geïnspireerd door een sprookje over de gouden vis van Aleksandr Sergejevitsj Poesjkin. De gouden vis werd door een visserman gevangen en smeekt hem om haar leven te besparen; als dankbaarheid om te mogen leven, maakt de gouden vis de dromen waar.
Wat is mens zonder liefde en respect? Liefde en respect voor je naasten, voor jezelf. Niets mag vanzelfsprekend aangenomen worden. Het verhaal achter ‘Doe een wens’ is niet sprookjesachtig, maar integendeel pure werkelijkheid. Wanneer uw levens partner, uw ouder, kind, collega met liefde en respect behandeld wordt, zal er gouden visje voorkomen om je dromen waar te maken. Wees lief en respectvol voor elkaar.”, aldus de kunstenares Suzana Jovanovic.

Suzana Jovanovic (Suzana Sju Art) vindt haar inspiratie in haar innerlijke wereld, maar even goed door het buiten wereld te analyseren en haar belevingen en ontdekkingen visueel naar canvas te vertalen. Elke schilderij geeft aan de kijkers een visuele prikkel en biedt intrigerende verhalen aan.

Links

 

Reacties