Werkzaamheden Scheldeweg/Antwerpsestraatweg

Foto: Jan Krijtenburg

Een overzicht van de geplande werkzaamheden aan de Scheldeweg/Antwerpsestraatweg in november.

Dinsdag 12 november

Op de Antwerpsestraatweg aan de oneven zijde, nr. 1 t/m 47 worden 2 asfaltlagen aangebracht. Tijdens het aanbrengen van de asfalt is er geen verkeer mogelijk, de woningen en bedrijven zijn alleen via het trottoir bereikbaar. In week 48 wordt de asfaltdeklaag aangebracht.
Op de Antwerpsestraatweg aan de even zijde, van huisnummer 2 t/m 100 wordt op dinsdag 12 november de asfaltdeklaag aangebracht. Tijdens het aanbrengen van de asfalt is er geen verkeer mogelijk, de woningen en bedrijven zijn alleen via het trottoir bereikbaar. Ook de toegang naar De Groenling vanaf de Antwerpsestraatweg is deze dag afgesloten.

Dinsdag 19 t/m vrijdag 22 november

Onder de rotonde Scheldeweg/Raadhuisstraat/Nieuweweg wordt een leiding aangebracht. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het noodzakelijk dat de Nieuweweg tussen de Bloemenlaan en Scheldeweg afgesloten wordt.
Het plaatselijke verkeer (van en naar Woensdrecht) wordt omgeleid via de Doelstraat en de Nederheide.
Ook de Duinstraat vanaf de Raadhuisstraat tot aan de Griblingstraat is afgesloten. De Raadhuisstraat en de Scheldeweg inclusief de rotonde zijn wel open. Het verkeer wordt omgeleid door de Raadhuisstraat, de Flemmingstraat en de Griblingstraat.

Dinsdag 26 t/m donderdag 28 november

Gedurende deze 3 dagen is de Scheldeweg afgesloten (26 november: frezen, 27 november: asfalteren en 28 november: aanbrengen belijning)
Op woensdag 27 november wordt tevens de asfaltdeklaag aangebracht op de Antwerpsestraatweg aan de oneven zijde, van huisnummer 1 t/m 47. Tijdens het aanbrengen van de asfalt is er geen verkeer mogelijk, de woningen en bedrijven zijn alleen via het trottoir bereikbaar.
De rotonde blijft wel open. Op 26 én 28 november zijn de woningen en winkels aan Antwerpsestraatweg aan de even zijde, nr. 2 t/m 100 bereikbaar vanaf de rotonde bij de Raadhuisstraat richting restaurant Tasty World (eenrichtingsverkeer).

De buslijn van Arriva rijdt deze dagen de omleidingsroute via de Bloemenlaan en de tijdelijke halte aan de Doelstraat is dan in bedrijf.

Afrondende werkzaamheden

In december worden er bomen geplant, groenvoorzieningen aangelegd en worden de bermen afgewerkt.

Arriva

De bushalte nabij het Tasty World restaurant wordt tijdelijk verplaatst naar de Doelstraat ter hoogte van de gemeentewerf (oude Albert Heijn). De bussen van Arriva rijden als de hoofdrijbaan van de Scheldeweg is afgesloten de omleidingsroute door de Doelstraat, Bloemenlaan en Nieuweweg v.v. Bekijk de omleiding en dienstregeling op de website van Arriva

Voor bovengenoemde datums geldt dat onvoorziene omstandigheden en het weer de planning kunnen beïnvloeden.

Reacties