“Walvispoep tegen klimaatverandering”

Foto: Leo den Heijer

28 September, Kinderactiviteit “Walvispoep tegen klimaatverandering” bij de Kraaijenberg.

Op woensdag 28 september is er bij de Kraaijenberg een activiteit voor kinderen van 7-12 jaar, georganiseerd door Brabants Landschap en IVN Groene Zoom.

Je hebt er vast al eens iets over gehoord: De klimaatverandering. Wist je dat walvisachtigen een belangrijke, positieve rol hebben op het klimaat? Stichting Rugvin komt deze middag op bezoek met een spel. Daarin word je uitgedaagd om het klimaat en de biodiversiteit in de oceanen te herstellen. Probeer diverse scenario’s en ontdek zo achterliggende informatie over belangrijke dieren en planten. Voorzitter Nicolle van Groningen neemt je graag mee in deze fascinerende onderwaterwereld en samen gaan jullie op zoek naar een goede oplossing tegen de klimaatverandering. Dat belooft een leuke middag te worden. Jij bent er toch ook bij?

De activiteit begint om 15.00 uur en het duurt ongeveer tot 16.30 uur.
Voor deze unieke activiteit moet je je vooraf aanmelden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten.
Verzamelen op 28 september (onder begeleiding van een volwassene) om 15.00 uur bij bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”, gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.

De kosten bedragen € 2,00 per kind. Gratis voor beschermers van Brabants landschap en leden van IVN Groene Zoom.

Op de Kraaijenberg is het thema van de maand september… Klimaat! Er wordt niet alleen in de activiteiten aandacht aan besteed, er is ook een ‘verwonder-hoek’ in het bezoekerscentrum.
Kijk voor meer informatie ook op www.brabantslandschap.nl of op www.facebook.com/DeKraaijenberg.

Reacties

Cookieinstellingen