Vrijdag 9 maart: Try-out Jubileumshows Sugar & Spice

Foto: Ab Holthuis

De beide Jubileumshows Sugar & Spice in maart zijn nu al uitverkocht maar er zijn nog kaarten voor de try-out op vrijdag 9 maart.

Jubileumshows Sugar & Spice.

In maart 2018 viert het bekende popkoor Sugar & Spice uit Hoogerheide het 10-jarig jubileum met twee bijzondere shows in MFC Kloosterhof in Hoogerheide. De jubileumshows zijn op zaterdagavond 10 maart en op zondagmiddag 11 maart.

Het worden twee extra feestelijke shows – met onder andere medewerking van Totally Dance Company en Djembé Makasi. De kaartverkoop voor de jubileumshows liep als een trein met als gevolg dat de kaarten voor de beide shows in maart al zijn uitverkocht.

Koor biedt mogelijkheid tot bijwonen try-out

Om de vele belangstellenden toch de gelegenheid te geven de show te zien, heeft het koor besloten dat ook bij de try-out gasten welkom zijn.

‘Gasten zullen uiteraard een andere avond beleven. Het is nu eenmaal een generale repetitie; er zal weleens wat mis gaan of er moet qua geluid of licht iets bijgesteld worden’, aldus Madeleine Stevens, voorzitter van het koor “daarom geldt er een gereduceerd tarief – de kaarten kosten € 7,50”.

De try-out is op vrijdag 9 maart 2018 om 20.00 uur in MFC De Kloosterhof in Hoogerheide.  De kaarten kosten € 7,50 en zijn te koop via www.gemengdkoorsugarandspice.nl en bij Primera Niels van Elzakker/Hoogerheide.

Reacties