Voor deze ‘Dagjes Uit’ kun je sparen bij Jumbo

Dagje uit
Foto: Pb

Ook dit jaar kunnen klanten met de Jumbo ‘Dagje Uit’ spaaractie weer genieten van de leukste uitjes. Dat meldt de supermarkt.

Al jaren is de spaaractie succesvol en ieder jaar komen er nieuwe dagjes uit bij. Zo kunnen de spaarders dit jaar ook gaan klimmen en klauteren in Monkey Town, genieten van een High Tea bij Fletcher Hotels of een bioscoopje pakken bij de Vue bioscopen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met elkaar te sparen in de ‘Dagje Uit’ groepsapp. Zo wordt het nog aantrekkelijker en makkelijker voor groepen om samen te sparen voor een leuk familie of vrienden uitje.

De keuze is groot, want klanten kunnen kiezen uit 77 verschillende dagjes uit, variërend van een dagje dierentuin of pretpark tot een bezoek aan theater, museum of sauna. Voor elk wat wils dus. De kortingen kunnen flink oplopen, tot wel 77% van het entreegeld.

Vorig jaar vielen een aantal attracties in de prijzen. Uit reacties van 75.000 bezoekers kwam Dierenpark Amersfoort als hoogst gewaardeerd ‘Dagje Uit’ uit de bus. Terwijl Avonturenboerderij Molenwaard als het meest verrassende uitje en Julianatoren als leukste ‘Dagje Uit’ werden beoordeeld.

Leuke uitjes bij Jumbo Hoogerheide in de buurt:

  1. Walibi Belgium
  2. Indoor skydive Roosendaal
  3. Monkey Town Bergen op Zoom
  4. Skidome Ruchphen
  5. Plopsaland

Hoe werkt het?
De ‘Dagje Uit’ spaaractie start woensdag 13 maart en loopt tot en met dinsdag 30 april. Bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een speciale Dagje Uit-kortingsmunt ter waarde van €2,50. Ook zijn er wekelijks extra kortingsmunten te krijgen bij aankoop van actieproducten. De korting is stapelbaar tot € 25,- per kaartje. Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met 5 januari 2020. Kijk voor de voorwaarden en voor alle dagjes uit op jumbo.com/dagjeuit.

Reacties