Vergeten Festival zaterdag 8 september 2018

MFC “De Kloek”
Foto: Jan

Noteert u alvast in uw agenda: zaterdag 8 september. Hou die datum vrij, want dat wordt een bijzondere dag. Misschien heeft u er al eens iets over gehoord of zijdelings over opgevangen: de dementievriendelijke gemeente.

Dementievriendelijke gemeente

Binnen een dementievriendelijke gemeente werken verschillende partijen zoals de gemeente, welzijnsorganisaties en ondernemers samen om het leven van mensen die lijden aan dementie zo prettig mogelijk te maken. Woensdrecht wil graag zo’n dementie vriendelijke gemeente zijn.

Om aandacht te schenken aan de wijze waarop wij met elkaar ervoor kunnen zorgen dat mensen met dementie langer zelfstandig kunnen blijven wonen, wordt op 8 september in MFC De Kloek in Huijbergen het Vergeten Festival gehouden.

Het Vergeten Festival

Het Vergeten Festival is een leuke happening voor een breed publiek waarbij op basis van tegenstellingen tussen vroeger en nu aandacht wordt gevraagd voor de wijze waarop Woensdrecht het klimaat voor dementerende inwoners en hun mantelzorgers wil verbeteren. Het wordt een informatieve markt met tal van activiteiten en amusement.

Het definitieve programma krijgt u van ons over twee weken. En wie zijn wij dan? Het Vergeten Festival is een initiatief – of beter nog: een co-productie van BWI, tanteLouise, thuiszorg West Brabant, Alzheimer West-Brabant, Kring KBO Woensdrecht en het Dementienetwerk West-Brabant.

Reacties

article
8574
Vergeten Festival zaterdag 8 september 2018
Noteert u alvast in uw agenda: zaterdag 8 september. Hou die datum vrij, want dat
https://woensdrecht.nieuws.nl/vergeten-festival-zaterdag-8-september-2018/
2018-08-04T10:41:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/384/2017/10/12220239/20171012__Huij_dekloek.jpg
Vergeten Festival
Activiteiten, Gemeente, Huijbergen, Nieuws