Toekomst MFC De Drieschaar

Foto: Jan Krijtenburg

Vanaf 29 augustus is, met tijdelijke beheerders, De Drieschaar in Ossendrecht weer geopend.

Na het droevige en plotselinge overlijden van beheerster Marie-Rose de Moor is MFC De Drieschaar in Ossendrecht een tijdje gesloten geweest. Vanwege het maatschappelijke belang van het multifunctionele centrum is gezocht naar een oplossing om de deuren weer te kunnen openen.

Nick en Kathleen van Human Sports

De gemeente Woensdrecht kiest voor het aanstellen van een tijdelijke beheerder. Voor de periode van 6 maanden zullen Nick en Kathleen van Human Sports, de sportschool die gevestigd is in MFC De Drieschaar, het beheer op zich nemen. Vanaf 29 augustus zijn de deuren van MFC De Drieschaar weer geopend.

Tijdelijke constructie

Er is gekozen voor deze constructie, zodat er in de tussentijd een nieuwe vaste beheerder/beheerster gevonden kan worden. Hiervoor zal een vacature opgesteld worden, waarop iedereen de gelegenheid heeft te reageren. De randvoorwaarden zullen op een later tijdstip gecommuniceerd worden.

Wethouder Van Agtmaal: “Ik ben blij dat de gemeente samen met Nick en Kathleen tot deze tijdelijke oplossing is gekomen en wens hen de komende maanden veel succes toe!”.

Reacties

Cookieinstellingen