Straatrommelmarkt Beatrixlaan, de zomertraktatie van wijk Fort-Zeekant

Rommelmarkt Beatrixlaan
Rommelmarkt Beatrixlaan
Foto:

Op zondag 10 september vindt de nieuwe editie van de straatrommelmarkt van de Prinses Beatrixlaan en omgeving plaats. De jaarlijkse straatrommelmarkt in wijk ’t Fort / Zeekant is al jaren een begrip in de wijk, maar zeker ook in Bergen op Zoom. Deze zomertraktatie is een initiatief door en voor bewoners uit de wijk.

‘De zomervakantie is weliswaar officieel voorbij, maar wij pakken deze zomer nog één keer uit met een prachtige nieuwe editie’ zegt Ton van der Veeren, initiatiefnemer en één van de organisatoren van het eerste uur. De straatrommelmarkt van de Beatrixlaan is een belevenis voor zowel de bewoners van Fort-Zeekant als voor de vele duizenden bezoekers die op die dag een kijkje komen nemen’, aldus Sylvia Roossien namens de organisatie. ‘De animo is en blijft groot. Met ruim 100 verkoopplaatsen is deze straatrommelmarkt één van de grootste van Bergen op Zoom. En ongeveer driekwart van alle verkoopplaatsen is ingevuld door de bewoners zelf. Dat benadrukt de grote betrokkenheid van de bewoners.’

Op de straatrommelmarkt zijn allerlei tweedehands spullen te koop: van (kinder)kleding tot elektrische apparaten, van speelgoed tot servies en glaswerk.

Gedurende de dag klinkt in alle straten muziek. Ook dit jaar is er een gezellig terras waar koffie & frisdranken, en ook allerlei (warme) lekkernijen te koop zijn. De straatrommelmarkt is zondag 10 september van 09.00 tot 15.30 uur in de Prinses Beatrixlaan, Van der Spiegelstraat, Prinses Irenestraat en de Prinses Marijkestraat in de wijk Fort-Zeekant.

Cookieinstellingen