Sport en cultuur in Woensdrecht voor 60+

21 sep , 6:28 Sport
20190829 jkr hoo gemeentehuis 001b
Eind 2024 organiseert de gemeente Woensdrecht in samenwerking met BWI Woensdrecht en de organisatie Sport- en Cultuurimpuls opnieuw het project Sport- enCultuur in Woensdrecht. Bij dit project bieden de sport- en cultuurverenigingen in degemeente één of meerdere gratis proeflessen aan voor de doelgroep 60+.
Wethouder Lars van der Beek: “Op deze manier willen we stimuleren dat mensen inbeweging blijven en dat er een bloeiend verenigingsleven blijft in onze dorpen. Ook hetsociale aspect van elkaar ontmoeten speelt een belangrijke rol.”
Oproep
De voorbereidingen voor het project zijn gestart. Zo komt er een brochure met alle deelnemende verenigingen en organisaties. Wilt u meedoen en uw activiteiten ook in de brochure vermeld zien, meld u dan uiterlijk 31 oktober 2024 aan bij Sport- en Cultuurimpuls: [email protected].
De brochures worden verspreid bij welzijnsorganisaties, huisartsenpraktijken, fysiopraktijken,KBO’s, ‘meer bewegen voor ouderen’-groepen en natuurlijk via de deelnemende verenigingen/organisaties.
Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.cultsportwoensdrecht.nl. Stuur een e-mail naar: [email protected] of bel met (088) 633 20 30