Sinterklaasintocht Woensdrecht en Hoogerheide op 17 november

Foto: Jan Krijtenburg

Op zondag 17 november heten we Sinterklaas en zijn Pieten weer hartelijk welkom in Woensdrecht en Hoogerheide.

Met medewerking van de plaatselijke harmonie├źn en vrijwilligers van het verenigingsleven organiseert Stichting Openbare Feestelijkheden op zondag 17 november een mooie intocht voor Sinterklaas.

Woensdrecht

In Woensdrecht verwelkomen we Sinterklaas om 12.00 uur op het Col. Whitakerplein samen met de Pieten en Harmonie Aurora. Daarna gaat iedereen via de Dorpsstraat naar de kerk van Woensdrecht.

Natuurlijk zal ook het S.O.F.-treintje volgeladen met cadeautjes bij het Col. Whitakerplein staan. Misschien is er nog wel plaats voor een paar kinderen.

In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Woensdrecht in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas. In de tussentijd zal Harmonie Aurora sinterklaasliedjes spelen en de Pieten delen nog wat extra pepernoten uit.

Hoogerheide

Daarna verwachten we Sinterklaas in Hoogerheide om 14.30 uur op het Ouwe Raedthuysplein samen met de Pieten en muziekvereniging De Scheldezonen. Vervolgens lopen we met zijn allen door de Raadhuisstraat naar de Kerk van Hoogerheide.

Ook hier zal het S.O.F.-treintje niet ontbreken. In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Hoogerheide in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas en delen de Pieten wat extra pepernoten uit. In de tussentijd zullen er sinterklaasliedjes gespeeld worden door Sjooloos.

Reacties