Schelde Keukens Hoogerheide: “Iedere keuken is uniek”

Eelco Ronner (38) van Scheldekeukens in Hoogerheide.
Eelco Ronner (38) van Scheldekeukens in Hoogerheide.
Foto: Nieuws.nl

De gemeente Woensdrecht is een onderneming rijker! Aan de Huijbergseweg in Hoogerheide opende Eelco Ronner onlangs zijn bedrijf Schelde Keukens. Eelco helpt je graag aan een nieuwe keuken die bij je woon en leefsituatie past.

Eelco Ronner (38) heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in de keukenbranche. Hij werkte als keukenadviseur bij gerenommeerde keukenspecialisten in Gelderland. Samen met zijn vrouw en kinderen verhuisde hij twee jaar geleden van het oosten van het land naar Zeeland. Dit was voor Eelco ook het moment om een eigen keukenzaak te beginnen. Een gedachte die naar eigen zeggen al jaren in hem borrelde.

Kansen

Op zoek naar een locatie voor zijn onderneming stuitte hij op het pand waar vroeger een speelgoedwinkel zat. Het pand van 350 vierkante meter in het hart van Hoogerheide bleek perfect te zijn voor wat de kersverse ondernemer voor ogen had. “In Zeeland heb je bij wijze van spreken in ieder dorp een keukenzaak, en ook in Bergen op Zoom zitten er best wat. Hier in Hoogerheide nog niet, dus daar zie ik mooie kansen”, zegt hij.

Unieke keukens

Begin december opende de showroom van Schelde Keukens. “Op een relatief klein oppervlak probeer ik alle stijlen te laten zien. Van hoekkeuken tot kookeiland.” Achterin de zaak is het collectiecentrum. Hier zijn honderden fronten, monsters van werkbladen en grepen te zien. “Geen enkele keuken die wij leveren is hetzelfde. We bieden keukens in 6000 kleuren. Met behulp van een 3d-programma maak ik voor alle keukens een ontwerp waar je virtueel doorheen kan wandelen.” Mensen kunnen ook bij Schelde Keukens terecht voor losse apparatuur zoals een kookplaat of een oven. Ook het vervangen van een kraan of het vervangen van fronten of een werkblad behoort tot de mogelijkheden.

Service

Met administratieve hulp van zijn vrouw en samenwerking met vakmensen levert Eelco service van begin tot eind. Van advies tot demontage van de oude keuken en van plaatsing van de nieuwe keuken tot nazorg. “Indien gewenst kom ik van tevoren bij de mensen thuis kijken zodat ik de situatie goed kan inschatten. Je komt dan tot andere ideeën want ieder huis is weer anders.”

Zowel bij de klanten thuis als in de showroom neemt Eelco de tijd voor zijn klanten. “Klanten zijn hier geen nummer en krijgen alle aandacht die ze nodig hebben. Mensen krijgen een warm welkom en een transparant verhaal. Ook het eerlijke advies vind ik heel belangrijk. Hier krijg je in één keer een eerlijke prijs. Je zou denken dat dat logisch is, maar dat blijkt weleens anders te zijn in de branche. U krijgt een transparante offerte waar u rustig over na mag denken.”

Eelco laat tijdens een bezoek aan de showroom maar wat graag de vele opties in alle prijsklassen zien. Denk daarbij ook aan de vele technische snufjes zoals een kraan waar kokend water uit komt en een kookplaat met afzuiging erin. “Mensen zijn daar in eerste instantie vaak huiverig voor, want warme lucht stijgt natuurkundig gezien op. Maar ondertussen is het bijna de nieuwe standaard.”

Schelde Keukens is dinsdag tot en met zaterdag van negen tot vijf uur geopend. Ook s’ avonds is een afspraak in overleg mogelijk. Voor het pand aan de Huijbergseweg 1 in Hoogerheide is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Eelco Ronner (38) van Scheldekeukens in Hoogerheide.
Eelco laat zien hoe een kookplaat met afzuiging werkt.
Een kraan waar kokend water uit komt (Quooker)
In het collectiecentrum zijn honderden fronten, monsters van werkbladen en grepen te zien.
Eelco Ronner (38) van Scheldekeukens in Hoogerheide.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Scheldekeukens Hoogerheide

Reacties

Cookieinstellingen