Restaurant Dekkers is nu Johnny’s Steakhouse

Wie kogelbiefstuk, T-bone of spare-ribs wil eten op de Brabantse Wal, kan dat tegenwoordig doen bij het voormalige Restaurant Dekkers in Ossendrecht. Het restaurant is omgebouwd tot Johnny’s Steakhouse.

Dat meldt de familie Dekkers op Facebook. Het gevolg van de mededeling op social media is een stroom van positieve reacties van mensen uit Ossendrecht, maar ook van gasten van hotel Dekkers.

Familiebedrijf

De eigenaars van het hotel-restaurant wilden een andere kant op met het restaurant en besloten van het restaurant een steakhouse te maken. “Daarbij wilden we ook een beetje nostalgie toevoegen aan het verhaal en besloten daarvoor de bijnaam van een van de twee oprichters van het bedrijf te gebruiken namelijk Johnny Kotelet.” Het familiebedrijf werd in 1949 opgericht door Gerard en Cecile Dekkers.

Johnny’s Steakhouse

Het restaurant aan de Zuster Marie Adolphinestraat 6 heet nu Johnny’s Steakhouse. De uitstraling van het restaurant werd aangepast. Op de ramen staat het nieuwe logo. De plantenbakken en de bar zijn gemaakt van hout met een robuuste uitstraling. Ook de menukaart kreeg een metamorfose. Op de uitgebreide kaart staan diverse lunchgerechten, vegetarische maaltijden en natuurlijk vleesgerechten zoals Kogelbiefstuk, Peppersteak, T-bonesteak en Johnny’s Kotelet.

Johnny's Steakhouse
Johnny’s Steakhouse

Reacties