Remise opent carnavalsseizoen met open dag en feestavond

Remise 2016
Foto: Jan Krijtenburg

Zaterdag 11 januari wordt als opening van het carnavalsseizoen een open dag en feestavond gehouden bij de Remise in Calfven (Ossendrecht).

Wil je weten hoe een carnavalswagen wordt gebouwen? Ga zaterdag 11 januari naar de open dag van de Remise in Calfven (Ossendrecht)

Gezamenlijke bouw- en carnavalsclubs

Ook dit jaar houden de gezamenlijke bouw- en carnavalsclubs op de Remise een open dag met aansluitend een feestavond. Iedereen is van harte welkom, om een kijkje te nemen in elke bouwloods op het terrein. Een plaats waar je normaal gesproken niet zo snel komt.
Zo kun je zien waar elke club mee bezig is en hoe ze ook dit jaar weer de meest fantastische kunstwerken de weg op krijgen.

Open dag

Alle clubs op de Remise (14 in totaal!) doen mee. Ze openen hun deuren om het publiek een kijkje te geven op hun carnavalswagen. Ook kun je zien wat er bij komt kijken en wat de voortgang is van elke club of stichting. Zo wordt uitgelegd hoe een wagen wordt gemaakt, hoe ieder jaar weer een stukje duurzamer wordt gebouwd en kun je enkele ontwerpen aanschouwen.

Feestavond

Aansluitend begint om 20:30 uur in de loods voor op het terrein, een feestavond.
DJ-Bram zal de avond van passende muziek voorzien, afgewisseld met wat bandjes van heinde en ver. Het wordt een leutige drukke avond waarbij we bezoekers verwachten vanuit de regio, maar ook van verder weg, zoals Belgiƫ en het noorden van het land.

Leuk voor oud en jong

Deze dag willen we ook aangrijpen om te tonen hoe leuk carnaval is en hoe zeer dit gevoel versterkt wordt, door actief deel te nemen als lid van 1 van deze clubs.
Onze leden komen uit alle rangen en standen van de bevolking. We hebben broodbakkers en lassers, ICT’ers en boeren, maar ook een hele groep pensionado’s oftewel: De opa brigade. Zij komen elke vrijdag voor de gezelligheid samen en verrichten wat hand- en spandiensten op- en rondom het terrein. Zoek je nog een gezellige club ouderen? Aansluiten kan deze dag gratis en voor niks!

Gratis entree

KOMT ALLEN en help ons om het carnavalsseizoen 2020 passend te openen! De entree is gratis.
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Huijgens: 06-20714811 of [email protected].

Reacties