Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen komt naar Hoogerheide

Archieftoto van Max Verstappen in een F1-bolide
Foto: Vincent

De Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen is te bewonderen op vrijdag 20 september.

De tour met de racewagen maakt een pitstop bij de Jumbo van Paul Lucius in Hoogerheide. Klanten kunnen de life-size racewagen in het echt bekijken van 17.00 tot 18.00 uur.

Bij de Jumbo kun je sparen voor een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen. De modelauto is een exacte replica van de RB15 van Aston Martin Red Bull Racing. Het gaat om de winnende editie van de GP van Oostenrijk, herkenbaar aan de gele banden en het Jumbo logo dat op de neus van de auto prijkt én de gele helm die Max droeg.

Van woensdag 11 september tot en met dinsdag 1 oktober krijgt iedere Jumbo klant bij elke 10 euro aan boodschappen – of bij speciale actieproducten – een gratis spaarzegel. Zodra de finish op de spaarkaart is bereikt, kan de volle spaarkaart worden ingeleverd in alle Jumbo winkels. Met een eenmalige bestelcode kun je voor €4,99, zolang de voorraad strekt, een schaalmodel raceauto van Max Verstappen bestellen op jumbo.com/spaaractiemax.

Roy van Keulen, Marketing directeur van Jumbo, is blij met de spaaractie: Samen met heel veel Nederlanders zijn we supporter en fan van Max. “Max’s’ populariteit wordt alleen maar groter in Nederland. Daarom organiseren we – naast deze spaaractie voor deze collectors item – een tour met een echte raceauto van Max Verstappen langs een aantal van onze winkels, waarbij klanten ook het showmodel raceauto in het echt kunnen bekijken. Zo hopen we onze klanten en fans van Max te verrassen.

Reacties