Presentatie bergwandelingen in de Balkan

Foto: Chris Bonis

Op zaterdag 28 oktober houdt John Leenheer  in restaurant Parwaan in Hoogerheide een presentatie over bergwandelingen in de Balkan.

Nu hij gepensioneerd is, organiseert Hoogerheidenaar John Leenheer regelmatig wandelingen. Soms met een groep wandelaars over de prachtige Brabantse Wal maar soms naar een meer bijzondere omgeving, namelijk de Balkan.

Al voor zijn pensionering organiseerde John al tochten in de Balkan maar nu heeft hij nog meer mogelijkheden (lees ook een vorig artikel op deze site over de achtergrond van deze tochten)

De laatste twee tocht in juni en in augustus waren volgeboekt en de deelnemers kwamen enthousiast terug. Voor wandelaars die ook graag zo’n toch mee willen maken houdt John binnenkort een presentatie.

De presentatie zal gaan over de bergwandelingen die John in 2024 gaat houden

De presentatie wordt gehouden op zaterdagmorgen 28 oktober van 10:00 tot 12:00 uur in restaurant Parwaan aan Ouwe Raedthuysplein 14 in Hoogerheide.
Na de presentatie is het mogelijk om, op eigen kosten, te lunchen bij Parwaan. Na de lunch is er voor de liefhebbers een wandeling uitgezet over de Brabantse wal,

Om een beetje rekening te kunnen houden met hoeveel mensen er komen graag van tevoren aanmelden via e-mail [email protected] of via telefoonnummer 0653430241

Alle foto’s door: Chris Bonis

Cookieinstellingen