Bij de Pastorij feestelijk geopend (neem een kijkje in het restaurant)

In de Raadhuisstraat in Hoogerheide is vrijdagmiddag restaurant Bij de Pastorij geopend.

In de bovenstaande video zijn Ruud de Weert en burgemeester Steven Adriaansen aan het woord. Ook geeft de video een kijkje in het restaurant.

De 37-jarige eigenaar van het restaurant, Ruud de Weert, zit al twintig jaar in de horeca. Hij werkte onder andere op een cruiseschip en bij restaurant de Blauwe Pauw op De Volksabdij in Ossendrecht. Hij droomde al langer van een eigen zaak. “Maar de tijd moest er rijp voor zijn. Een half jaar geleden begon die ambitie echt te kriebelen. Toen ik dit pand ging bezichtigen wist ik gelijk dat dit de juiste plek was”, aldus De Weert.

Het restaurant is vanaf 2 december dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Mensen kunnen er terecht voor een lunch, diner, zakelijke bespreking of gewoon voor een kop koffie met lekker stuk huisgemaakt gebak. Twee authentieke schuifdeuren zorgen ervoor dat een tweede gedeelte ook gebruikt worden kan voor familiefeestjes of private dining.
Bijzonderheid aan het restaurant is ook de aanwezigheid van een aparte proeflokaal waarin meer dan 100 speciaalbieren geschonken worden. “Hier drink je een aperitief of spreekt af voor een biertje, borrel of cocktail.”

Voor de opening was burgemeester Steven Adriaansen aanwezig. Bij noemde het restaurant een aanwinst voor de mensen in en mensen van buiten de gemeente Woensdrecht.

Bekijk ook het artikel met video op de site van BNdeStem.nl.

Reacties