Optocht Put & Buntland op zondagmiddag

Op zondagmiddag ging de optocht van Stichting Carnaval De Grensneus weer door de straten van Put & Buntland.

De deelnemers aan de optocht stonden tegen twee uur allemaal opgesteld langs de Hazelaarlaan. Er moest nog even gewacht worden omdat een van de wagens een lekke band had maar even over tweeën vertrok de optocht via de Beukendreef naar de Antwerpsestraat.

Een opvallende deelnemer in de reclame-stoet was Jumbo Putte, die met een knalgele bestelbus met aanhanger en twintig in het ‘Jumbo geel’ geklede deelnemers meedeed.

Naast de Grensneus wagen met prins Fred, en de Nar waren er grote wagens van B.C.Leve de Lol, B.C. Is Da Wa en Meuge Me Wok Is, de muziekwagens van Dé Zjeverèrs en D’Armenie, de trommelaars van The Drumsticks, de zwemsters van ODI Putte en verschillende kleine groepen en individuele deelnemers.

Het motto was ‘We zen wer bove water’ en dat werd door alle deelnemers weer op een andere manier geïnterpreteerd. Een groepje kinderen haalden een haai boven water, de zwemdames doken onder in het ‘Olym-Pies-Bad’ , er reed een klein duikbootje mee en er liepen zelfs drie zeemeerminnen in de optocht.

De route van de optocht was vanaf de Antwerpsestraat de Grensstraat in, dan via Tulpstraat, Ligusterstraat, Narcisstraat en de Anjestraat naar MFC De Biezen waar de prijsuitreiking plaats vond, onder muzikale begeleiding van de dweilbands.

De zondagmorgen was nogal regenachtig geweest maar toen de optocht van start ging was de regen gestopt en was het droog.

>>>> Bekijk veel meer foto’s in de fotoserie bovenaan dit artikel <<<<

Reacties

Cookieinstellingen