Ondernemende sporters Ossendrecht helpen je gratis op weg

Foto: Regioactueel.nl

De versoepelde Corona-maatregelen staat sporten voor volwassenen nu weer toe onder voorwaarden. Sportieve ondernemers in Ossendrecht slaan de handen ineen en bieden gratis sportclinics aan.

In het Eikelhof worden de sportclinics gehouden, variërend van Fit/boot camp; danssport Zumba, behendigheidssport Parkour, maar ook teamsport Lacrosse kondigt haar terugkeer aan.

Kathleen Scheenaerts van Human Sport is de initiatiefneemster: “Wij zullen als sportschool gesloten zijn tot september, en buitentraining is nu ideaal. Omdat we zien dat Ossendrecht een fijne community is, willen we daar graag aan bijdragen op onze sportieve manier.”

Dat Lacrosse daaraan meedoet is voor Daniël Sterenborg, oprichter van Ogers Lacrosse, nagenoeg vanzelfsprekend: “Een viertal jaar geleden zijn we begonnen met de teamsport Lacrosse in Ossendrecht door naar een veldje te gaan met een tiental stick, daarna hebben we zelfs het finaleweekend van de nationale lacrossecompetitie naar de Odio-velden gebracht. Dat heeft de basis gelegd voor de buitensport ‘met een stok met een netje eraan’ in heel Zuid-West Nederland. Tuurlijk doen we daar aan mee!”

Het weekprogramma, steeds om 19:30 in het Eikelhof verzamelen:

  • Maandag Zumba, door Pasada Move & Groove
  • Maandag Fitkamp, Vanessa Floren-Verbeke
  • Dinsdag Parkour, Wouter Dekkers van Zero Gravity Freerun
  • Woensdag 10:30 én 19:30 Lacrosse, Daniël Sterenborg van Ogers Lacrosse
  • Donderdag Bootcamp door Kathleen van Human Sports
  • Vrijdag 8:30 ‘Fit over 50’ door Kathleen van Human Sports

Via de Facebookgroep ‘Ossendrecht’ meer informatie en updates. Of via [email protected]. #ossendrechtbeweegt #sport

Reacties