Feestelijke opening Buurtwinkel en Buurthuis Woensdrecht

25 jun , 23:09 Nieuws
20240525 buurtwinkel en buurthuis woensdrecht
Zaterdag 6 juli om 13:00 uur wordt in Woensdrecht de Buurtwinkel en Buurthuis feestelijk heropend.

Nieuwe stichting

Vanaf 1 januari is het beheer over de Buurtwinkel en Buurthuis door de nieuwe Stichting Buurtwinkel Woensdrecht. Sindsdien is er door het bestuur en de vrijwilligers hard gewerkt om de winkel en het buurthuis een make-over te geven.

Winkel en buurthuis

In de winkel zijn nieuwe rekken geplaatst, het assortiment is uitgebreid en in het buurthuis is een darthoek gemaakt zodat er gezellig een partijtje gedart kan worden. De winkel is ook pakketpunt voor DHL en DPD, waar veel gebruik van wordt gemaakt.
In het buurthuis worden tal van activiteiten gehouden zoals het reparatiecafé op iedere eerste en derde vrijdagmiddag van de maand, er is een kook-eetclub, een haakclub, er wordt Franse les gegeven en er is een kleinschalige bibliotheek voor volwassenen en een KinderzwerfboekStation voor kinderen. Bovendien kost een beker koffie of thee in het buurthuis maar één euro zodat iedereen het kan betalen.

Opening

Op zaterdag 6 juli komt wethouder sociaal domein Lars van der Beek de winkel en het buurthuis openen en natuurlijk is dat een mooie gelegenheid voor de inwoners van Woensdrecht om eens een kijkje te nemen in de winkel en het buurthuis.

Praktische informatie

Datum:Zaterdag 6 juli 2024
Tijd:
13:00 uur
Locatie:Buurthuis Woensdrecht, Dorpsstraat 41, 4634 TN Woensdrecht
Website:
https://buurtwinkelwoensdrecht.nl/
Facebook:https://www.facebook.com/BuurtwinkelWoensdrecht