Nieuwe website en logo Dorpsplatform Hoogerheide

Foto:

Dorpsplatform Hoogerheide heeft een nieuw logo en een vernieuwde website.

Nadat de storm van inbraken op de begraafplaatsen van Hoogerheide was gaan liggen, heeft het bestuur van Dorpsplatform Hoogerheide besloten om een nieuw logo en een nieuwe website te laten maken.

Nieuw logo

Het nieuwe logo staat voor samenwerken, verbinden en versterken. Deze 3 pijlers staan voor datgene waarvan wij denken dat het Dorpsplatform Hoogerheide voor dient. We hopen dat op de puzzelstukjes voor de kern Hoogerheide in elkaar gaan passen.

Website

De vernieuwde website www.dorpsplatformhoogerheide.nl is een website die voldoet aan de huidige tijd met interactie met de inwoners van Hoogerheide. het is een mix van informatie delen en informatie ontvangen.

Naast het delen van plaatselijke evenementen en nieuwsberichten, kun je ook makkelijk een verzoek indienen. Een verzoek om ondersteuning kan heel breed zijn. Naast het aanboren van ons netwerk hebben we ook de mogelijkheid om initiatieven te ondersteunen met een financiële bijdrage. Ook onze partners, donateurs, sponsoren en vrijwilligers verdienen een platform om hun hulp zichtbaar te maken.

Het bestuur van Dorpsplatform Hoogerheide hoopt dat ze met hun vernieuwde ideeën aansluiten op de behoefte van de inwoners van Hoogerheide en met de maandelijkse prijspuzzel hebben ze een leuk cadeau weg te geven.

Reacties