Nieuwe single Ben van Hoof in aantocht

Benooz
Foto:

Het nieuwe en eigen geschreven nummer van muzikant Ben van Hoof alias BenooZ zal als titel “Romeo” krijgen.

Nu de Putse muzikant Ben van Hoof alias BenooZ niet meer het Putse carnavalsliedje hoeft te schrijven heeft hij veel tijd gehad voor het schrijven van een nieuw nummer en dit alles op te nemen in zijn eigen studio “Muziekstudio Nose”.

De opnames in zijn studio zijn momenteel wat aan het veranderen. Hard wordt er gewerkt aan een cursus Cubase. De opnames worden nog steeds op dezelfde recorder opgenomen maar worden nu in de computer bewerkt. De bekende Belgische producer Gert Vreys geeft Ben les en tips om goed te kunnen werken met dit programma.

Het nieuwe nummer van BenooZ zal als titel “Romeo” krijgen. Wederom is het een eigen geschreven nummer met vele mooie en verrassende muzikale akkoordenschema’s en modulaties. Alle gitaar en keyboardpartijen worden door Ben zelf ingespeeld. De zang en het koorwerk is in de studio van Laurence van Wessel opgenomen.

Ook aan de nieuwe videoclip wordt momenteel hard gewerkt. Het is de bedoeling dat de release van de single op 7 maart is maar Ben heeft al aangegeven bij zijn platenmaatschappij dat dit wellicht iets later wordt wanneer alles nog niet klaar zal zijn. Nog even de carnavalsdagen door komen en dan de laatste hand aan de single leggen zoals de eind mix mastering hoesontwerp enz.

Daar zal dan ook best wel tijd voor zijn want vanaf mei tot na de vakantie zal de blues en rockband Triple-B uit Putte waar Ben gitaar speelt en in zingt i.v.m. zwangerschapsverlof van zangeres Viola even een stop in lassen wat optredens betreft en zal er dus ook minder worden gerepeteerd.

Voor allen die meer van de Putse muzikant willen weten volg BenooZ op Facebook.

Of bezoek de website www.bluesbandtriple-b.nl of www.muziekstudionose.nl die ook allebei op facebook zijn te volgen. En natuurlijk zijn alle zangers en zangeressen die iets willen opnemen of die op zoek zijn naar een nummer van harte welkom.

Foto’s en tekst: Ben van Hoof

Reacties