Nieuwe bloembinderij Landelique opent deze week in Ossendrecht

Foto:

Gabriëlla van Hooijdonk opent in Ossendrecht haar eigen bloembinderij Landelique genaamd.

Van Hooijdonk komt uit Zundert en vestigt zich in Ossendrecht na een marktonderzoek. “Mijn scholing en beroep brengt mij tot deze grote stap. In Ossendrecht is geen bloemenzaken meer zijn, dus na onderzoek durft ik het aan om daar mijn eigen bloemwinkel te gaan beginnen”, zegt de bloembindster.

Een pand was zo gevonden, zegt ze. Vroeger zat er in het pand op de Koningin Wilhelminastraat 6 te Ossendrecht ook een bloemenwinkel. Weken van klussen en de winkel inrichten naar haar idee, modern, praktisch en toch met een chique uitstraling is de opening woensdag 1 mei a.s. Op de openingsdag is er voor de eerste 15 betalende klanten een leuke attentie.

Winkel

Met een verkoopoppervlakte van ruim 90 m2 en een breed assortiment aan snijbloemen, planten, potterie, glaswerk en woonaccessoires is bij Landelique voor iedere smaak en elke portemonnee wel wat te koop. Het deskundige team van Landelique staat van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. “Landelique staat garant voor kwaliteit en creativiteit, als het gaat om bloemen, boeketten, planten of bloemstukken.” Landelique heeft 3 keer per week verse aanvoer van snijbloemen en kamerplanten.

Interieuraccessoires

Naast bloemen kunt u bij Landelique ook terecht voor anderen interieuraccessoires, een mix van chique en landelijk assortiment met aardewerk potten en glaswerk van verschillende leveranciers in huis. “Kortom; bijzonder mooie dingen voor uzelf of iemand anders een mooi cadeau te doen.
Prille liefde, verrukking, het onvermijdelijke afscheid. Elk boeket van Landelique geeft betekenis aan een bijzonder moment. Excentrieke kleurcomposities van verse bloemen in een verleidelijke geurentaal.”

Reacties