Nieuwe Albert Heijn en Gall&Gall in Hoogerheide geopend

Foto: Michiel Krijtenburg

Aan de Haviksberg in Hoogerheide werden woensdagmiddag de nieuwe Albert Heijn en Gall&Gall winkels geopend.

Na een receptie en speeches door de operationeel manager van de Albert Heijn, de burgemeester en de filiaalmanager gingen even voor zes uur alle aanwezigen naar buiten waar wethouder De Waal een plaquette onthulde en burgemeester Adriaansen een lint doorknipte bij de Albert Heijn en de Gall&Gall.

Burgemeester Adriaansen knipt (met assistentie) het lint door

Na het doorknippen van het lint waren de winkels open voor het publiek.

De ‘oude’ Albert Heijn aan de Doelstraat in Hoogerheide werd zaterdag 8 september gesloten en deze nieuwe Albert Heijn ligt aan de Haviksberg, een nieuwe adres tussen de Raadhuisstraat en de Scheldeweg, waar tot voor kort de brandweerkazerne stond.Ā  Op de oude Albert Heijn locatie aan de Doelstraat zal de gemeentelijke buitendienst en de brandweer gevestigd worden.

De groente- en fruit afdeling van de nieuwe Albert Heijn

De nieuwe Albert Heijn op de Haviksberg is vierhonderd vierkante meter groter dan de oude Albert Heijn aan de Doelstraat. In de nieuwe winkel is dan ook een uitgebreiderĀ assortimentĀ  met compleet nieuwe afdelingen te vinden.

Ook nieuw in de deze winkel is het Dry Misting systeem dat puur op water werkt en zorgt dat groente en fruit langer vers blijft.

Het dry misting systeem.houdt groente en fruit langer vers.

Naast de Albert Heijn winkel is nu een aparte Gall&Gall winkel gevestigd met een eigen ingang.

Trots op hun nieuwe winkel

De nieuwe Gall&Gall winkel

 

 

 

Reacties