Nationale Voorleesdagen Fortuna

Foto: Jan Krijtenburg

Donderdag 26 januari komt burgemeester Steven Adriaansen voorlezen bij de peuters en kleuters van Fortuna Hoogerheide.

Nationale Voorleesdagen

Elk jaar vieren we De Nationale Voorleesdagen. Op de twee locaties van de scholen Fortuna en hun peuterspeelzaal wordt er deze dagen speciaal voor peuters en kleuters voorgelezen, want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Zo bevorderen zij het voorlezen aan kinderen die dat meestal zelf nog niet kunnen en worden kleintjes, later grote lezers.

Een heerlijk moment

Voorlezen is een heerlijk moment voor kinderen én de voorlezers. Maar tussen al die mooie boeken is het soms moeilijk een keuze te maken. Daarom worden elk jaar de leukste prentenboeken gekozen die het jaar ervoor verschenen zijn. Dit jaar is dat het boek Maximiliaan Modderman viert een feestje!

Een flink publiek

Elk jaar wordt er een speciale persoon gevraagd om te komen voorlezen. Dit jaar heeft Fortuna burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht gestrikt om dit mooie, nieuwe prentenboek voor te komen lezen. Dit zal hij doen op de locatie Hoogerheide op donderdag 26 januari vanaf 10 uur. Alle kleuters uit Woensdrecht zullen voor deze gelegenheid speciaal naar deze locatie komen en aansluiten bij de peuters en kleuters van Fortuna Hoogerheide. De burgemeester wacht dus een flink publiek.

Cookieinstellingen