Lots of Fashion in Hoogerheide feliciteert Podium Kloosterhof met 15-jarig bestaan

De dames met hun nieuwe jurk en sjaal, samen met Els van Ravels van Lots of Fashion.
Foto: Marinell Bruys

Lots of Fashion in Hoogerheide heeft, als felicitatie voor het 15-jarig bestaan van Podium Kloosterhof, de acht gastvrouwen in het zonnetje gezet met nieuwe kleding.

De gastvrouwen van Podium Kloosterhof zullen het publiek voortaan ontvangen in een mooie zwarte jurk en een sjaal in de huiskleuren van het kleine theater. Els van Ravels van Lots of Fashion vertelt dat ze niet lang hoefde na te denken toen ze het verzoek voor nieuwe kleding ontving. ‘Podium Kloosterhof is een goed initiatief in ons dorp, dat ik graag ondersteun.

Het is fijn dat mensen dicht bij huis van een mooie voorstelling kunnen genieten en elkaar zo kunnen ontmoeten.’ Met de nieuwe kleding feliciteert ze de gastvrouwen, die allemaal vrijwilliger zijn, met het 15-jarig bestaan van Podium Kloosterhof.

Enthousiaste reacties

Toen de gastvrouwen in de winkel van Lots gingen passen, viel de jurk meteen in de smaak. ‘De jurk is echt prachtig!’, ‘Het jurkje staat bij iedereen mooi!’ en ‘Ik zeg: doen!’ waren enkele enthousiaste reacties van de gastvrouwen. ‘Deze jurk is gemaakt van traveler-stof’, legt Els van Lots of Fashion uit. ‘Die stof is kreukvrij, staat mooi en valt soepel.’ De gastvrouwen zijn zichtbaar tevreden met de nieuwe jurken: ‘Wij zijn blij dat Els zo goed naar onze wensen heeft geluisterd. Deze jurk is mooi en tijdloos!’

Samenwerking met Winkelhart Hoogerheide

Op zaterdag 23 november zullen de gastvrouwen de nieuwe jurk en sjaal voor het eerst dragen bij het concert van ABBA. Dit concert is al uitverkocht. De dag daarna brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan de theaterzaal met ‘De sprookjestuin’. Zij vragen dan ook aan alle kinderen om een kaboutermuts op te zetten. Er is een voorstelling om 13.00 uur en om 15.00 uur. Kaartjes kosten drie euro. Het Winkelhart Hoogerheide biedt het tweede kaartje gratis aan, dus 2 kaartjes voor de prijs van 1!

Tip van Podium Kloosterhof!

Op zaterdag 30 november is er een bijzondere voorstelling in het kader van Rembrandt-jaar 2019. Hans Visser en Irena Filippova brengen dan ‘Rembrandt & De Gouden Eeuw’. Dit is een muzikaal beeldverhaal met schitterende projecties van schilderijen van Rembrandt en akoestische muziek.

‘Speciaal voor deze voorstelling hebben wij de samenwerking gezocht met Stichting Uit de Kunst Woensdrecht’, vertelt Marinell Bruys van Podium Kloosterhof. ‘Zij exposeren werken in de stijl van Rembrandt. Wij zijn er bijzonder trots op dat ook Suzana Jovanovic haar werk komt exposeren. Zij was een van de deelnemers en finaliste van het tv-programma ‘Project Rembrandt’.

Website Podium Kloosterhof

Kijk voor het volledige programma eens op www.podiumkloosterhof.nl. Dan ziet u onder andere dat u op 14 december een concert kunt bijwonen met de onvergetelijke hits van Neil Diamond. Kaarten zijn te koop via de website en in de foyer van MFC Kloosterhof. Telefonische informatie: 0164-620221.

Reacties