Alle leden van METO, S.E.O., VIVOO, VAT en WVV’67 op sportplaatjes

Paul Lucius met zijn plaatjesboeken
Foto: Jan

Bij de sportplaatjesactie van Jumbo Paul Lucius zijn voetballers, rolschaatsers en volleyballers uit de gemeente Woensdrecht de helden op de plaatjes.

Lokale sporters

Jumbo winkels kunnen zelf een lokale invulling geven aan de sportplaatjes actie en Paul Lucius van de Jumbowinkel in de Raadhuisstraat in Hoogerheide heeft hiervoor een aantal lokale sportverenigingen benaderd.

Uiteindelijk zijn de leden van Volleybalvereniging VAT, Rolschaatsvereniging S.E.O., Voetbal verenigingen R.K.V.V. METO uit Hoogerheide, V.V. VIVOO uit Huijbergen en WVV’67 uit Woensdrecht het onderwerp van deze sportplaatjesactie geworden.

Paul Lucius

Paul Lucius vertelt: “De afgelopen jaren hebben we met meerdere verenigingen een zeer fijne samenwerking kunnen opzetten. Zo zijn we sinds ruim een jaar shirtsponsor van de dames 1 van VIVOO en kledingsponsor van de dames van WVV en organiseren we dit jaar voor de derde keer in samenwerking met het VAT een Beachevent.

Toen ik de mogelijkheid kreeg om hiermee een actie te doen waarbij de leden konden sparen voor hun eigen sportplaatsjesboek heb ik geen moment getwijfeld en in samenwerking met de diverse verenigingen deze actie verder vorm gegeven.”

Persoonlijk

Alle leden van de betreffende sportverenigingen krijgen een persoonlijk boek met hun eigen foto. Daarna kunnen ze in dat boek de plaatjes van hun clubgenoten gaan sparen. Bij iedere €15,- aan boodschappen ontvang je bij Jumbo Paul Lucius een setje met sportplaatjes waarbij je kan kiezen van welke club je ze wilt hebben. De actie duurt tot en met 8 mei 2018.

In de boeken per club staat ook een stukje historie van de betreffende club. Bovendien konden de clubs ook hun eigen advertenties in het boek laten plaatsen zodat ze er ook nog eens de clubkas mee kunnen spekken.

Paul Lucius vond het ook heel belangrijk dat de boeken van goede kwaliteit zouden zijn. daarom zijn ze professioneel opgemaakt en op glanspapier gedrukt. De opmaak werd door een leverancier van Jumbo gesponsord en de plaatjes en boeken zijn door Jumbo Paul Lucius betaald.

Mensen die geen lid zijn van een van de betrokken clubs kunnen voor € 2,99 een plaatjesboek van één van de clubs kopen in de Jumbo winkel.

Aan het einde van de actie zal er, om de albums compleet te krijgen, een ruilbeurs georganiseerd worden. Meer informatie hierover volgt later.

Door de herkenbaarheid van de lokale sporters zijn de eerste reacties enthousiast.

 

Reacties