Laurianne uit Hoogerheide presenteerde haar kinderboekjes op de Boerendag

Foto: Jan

Op een stand op de Boerendag presenteerde Laurianne Pennings uit Hoogerheide haar serie ‘Rudi en Nino’ kinderboekjes.

Laurianne en haar kinderen zijn gek op hun pony’s maar toen Laurianne haar kinderen wilde voorlezen kon ze nergens leuke kinderboekjes over pony’s vinden.

Toen Laurianne ook na een zoektocht in verschillende winkels geen geschikte boekjes kon vinden besloot ze dan maar zelf verhaaltjes voor haar kinderen te schrijven en te tekenen. In die verhalen kregen hun eigen pony’s, Rudi en Nino de hoofdrol.

Zes boekjes zijn het tot nu toe geworden, met nog twee onderweg. De eerste zes zijn nu gedrukt en waren te zien op Laurianne haar stand op de Woensdrechtse Boerendag.

Laurianne en haar pony Rudi

De titels zijn: Nino wat zitten je haren gek!, Rudi en Nino gaan Oppassen, Rudi en Nino gaan Picknicken, Rudi en Nino gaan Skiën, Rudi en Nino gaan Zwemmen en Rudi en Nino in het Bos.

De boekjes bestaan voor de helft uit tekst en voor de helft uit een tekening van Laurianne zodat ze heel geschikt zijn als voorleesboekjes voor jonge kinderen.

Bladzijde uit ‘Rudi en Nino in het Bos’

Speciaal voor de jongere kinderen hield Laurianne achter haar stand op de Boerendag een aantal voorleeskwartiertjes voor kinderen waar ze voorlas uit haar boek.

Laurianne leest voor uit ‘Rudi en Nino’

De boekjes kosten €10 per stuk (met een kleine verrassing erbij) en zijn te bestellen door een email te sturen naar [email protected] of via de Facebook pagina van Rudi en Nino.

Reacties

article
9197
Laurianne uit Hoogerheide presenteerde haar kinderboekjes op de Boerendag
Op een stand op de Boerendag presenteerde Laurianne Pennings uit Hoogerheide haar serie ‘Rudi en
https://woensdrecht.nieuws.nl/laurianne-hoogerheide-presenteerde-kinderboekjes-op-boerendag/
2018-09-11T10:51:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/384/2018/09/10105719/20180909_Boekjes_Laurianne_005.jpg
Laurianne, Rudi en Nino
Hoogerheide, Nieuws