Laatste avond van de Woensdrechtse avond3daagse

Foto: Jan Krijtenburg

Op het WVV veld in Woensdrecht kregen de deelnemers van de Woensdrechtse avond3daagse hun medailles na drie dagen lopen.

Met ruim meer dan zevenhonderd deelnemers was deze avond3daagse weer een groot succes. Toen de laatste deelnemers nog in de Raadhuisstraat in Hoogerheide liepen, waren de eerste deelnemers al aangekomen bij het WVV veld in Woensdrecht.

Langs de route stond het vol met toeschouwers, opa’s oma’s en andere belangstellenden, om de lopers aan te moedigen en veel deelnemers liepen al met een zak snoep of bloemen die ze langs het traject hadden gekregen.

De eerste dag hadden de deelnemers nogal last gehad van de regen, de tweede dag was een stuk beter en deze derde dag was het tot na de medaille uitreiking nog steeds droog, hoewel de bewolking toenam en er aan het eind zelfs een drupje regen begon te vallen.

Op het WVV veld werden voor de kantine de lootjes getrokken (iedere deelnemer had een lootje gekregen waar leuke prijsjes mee te winnen waren. Na het trekken van de lootjes werden de medailles uitgedeeld. De medailles voor deelnemende scholen konden in de kantine uitgeeijkt aan de begeleiders om aan de kinderen uit te delen en de medailles voor de overige deelnemers werden op de hoek van het veld achter de kantine uitgedeeld.

Cookieinstellingen