Kinderboekenweek in de Bibliotheek Het Markiezaat

Foto: Archief Regioactueel

Van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober is het Kinderboekenweek. Deze week staat in het teken van Vriendschap: Kom erbij!

De bibliotheek organiseert diverse activiteiten rond dit thema.

Voorlezen en knutselen (3 t/m 6 jaar)

Woensdag 3 oktober wordt de Kinderboekenweek feestelijk afgetrapt met heel bijzonder bezoek: Jos de Biebvos! Luister vanaf 13.30 uur naar een prachtig verhaal en knutsel tot 14.00 uur een eigen boekenvriend Jos de Biebvos in elkaar. Kom erbij in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Hoogerheide en Steenbergen!

 

Workshop striptekenen van Wouter Goudswaard (7 t/m 14 jaar)

Woensdag 10 oktober komt striptekenaar Wouter Goudswaard naar de bibliotheek om met de deelnemers strips te tekenen! Het eerste plaatje van de strip is alvast gemaakt.. teken hem zelf óf misschien wel met je beste vriend af?! Kom erbij in de Bibliotheek Bergen op Zoom (13.30 – 14.30 uur) en Steenbergen (16.00 – 17.00 uur)!

 

Voorstelling Grootmoeders grote oren (vanaf 5 jaar)

Zaterdag 13 oktober is van 15.00 tot 16.00 uur de familievoorstelling Grootmoeders grote oren van schrijver Jacques Vriens te zien. Podium Kloosterhof en de Bibliotheek Het Markiezaat hebben Jacques Vriens uitgenodigd voor een spannende en grappige theatervoorstelling. Uit zijn boek Grootmoeders grote oren… speelt hij twee sprookjes waarin echte én onechte vriendschappen een grote rol spelen. Kom erbij in Podium Kloosterhof!

Aanmelden

De activiteiten zijn gratis toegankelijk, behalve de voorstelling van Jacques Vriens. Graag per e-mail aanmelden via [email protected]

Kaarten voor Grootmoeders grote oren zijn voor € 10,00 te koop bij Podium Kloosterhof!

Reacties