Kerstconcert in Woensdrecht op 24 december

Foto: Jan Krijtenburg

Voor het eerst en voor het laatst is er op dinsdag 24 december van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur een sfeervol kerstconcert te beluisteren in Woensdrecht.

Dit concert vindt plaats in de Sint-Jozefkerk, maar is geen kerkelijke dienst. De entree is gratis (vrijwillige bijdrage).

Harmonie Aurora en popkoor Dazzl zijn zich aan het voorbereiden op een onvergetelijk mooi kerstconcert. Zij zullen traditionele kerstliedjes en ook populaire nummers ten gehore brengen. Deze warme klanken worden afgewisseld met een kerstvertelling en mooie gedichten om helemaal in de kerststemming te komen.

Het zal een sfeervolle avond worden in aanloop naar de kerst. Voor iedereen is dit de gelegenheid om voor de laatste keer samen te komen in de Sint-Jozefkerk en afscheid te nemen van dit mooie gebouw. Als het concert voorbij is, sluiten de deuren van de kerk definitief.

Na afloop van dit indrukwekkende kerstconcert is er een gezellige bijeenkomst bij de levende kerststal midden in het dorp. Daar wordt iedereen getrakteerd op een warm drankje en bijpassend hapje. Hier zullen de Weelzangers mooie kerstliedjes zingen. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met Buurtvereniging De Straat en het Dorpsplatform Woensdrecht.

Kom voor het ultieme kerstgevoel op dinsdag 24 december om 20.00 uur naar de Sint-Jozefkerk, Dorpsstraat 80 in Woensdrecht!

Reacties