Judith wil met haar bedrijf kleur in het leven brengen

Foto: Beauty Color Place Judith

Met haar bedrijf Beauty Color Place Judith wil Judith uit Hoogerheide kleur in het leven van mensen brengen zodat iedereen zich innerlijk en uiterlijk goed kan voelen. De 39-jarige moeder stelt zich voor.

“Ik ben Judith van den Bergh- te Sligte, 39 jaar, gehuwd, moeder van 4 kinderen. Van oorsprong kom ik uit de zorg en later uit de apotheek sector. Naast mijn gezin maak ik deel uit van een mentorgroep die mensen helpt om regie en grip te krijgen op hun eigen leven. Maar mijn focus ligt op dit moment bij het opleiden van mensen voor persoonlijke huidverzorging en toepassen van kleur in hun leven met mijn eigen beautysalon zodat iedereen zich innerlijk en uiterlijk geweldig kan voelen.”

Huidverzorging

“In 2011 heb ik de cursus tot huidanalyse consulente gedaan en 2012 opleiding tot kleuranalyse consulente. Hierna ben ik begonnen met adviezen geven maar kwamen de geboortes van onze kinderen tussendoor. Met de recessie die daarna volgde merkte ik dat huidverzorging niet meer zo een prioriteit had dan voorheen bij mensen. Dit is in 2017 wat meer terug aan het op bloeien.”

Beauty Color Place Judith

“Wat ik vooral in deze corona tijd merk is dat de stap om weer naar een schoonheidsspecialiste te gaan moeilijker is. Daarom is het voor mensen fijn dat ik de mogelijkheid bied om verzorging aan huis te doen. In hun eigen omgeving, met favoriete muziek, geurkaarsen of wat maar van toepassing nodig is om een zo ontspannen mogelijke omgeving te creëren.”

Thuisbezoek

“Met het maken van een afspraak bespreken we de behoefte van de mensen waardoor ik weet wat ik mee mag nemen voor mijn bezoek aan u.
Het huidanalyse apparaat de SAM (Skin Analyser Magnifier) en huidverzorgingsproducten intern en externe en/of spiegel met daglichtlampen en kleurdoeken.” Voor meer informatie hierover kunt u gebruik maken van de website Beauty Color Place Judith.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Beauty Color Place Judith

Reacties

Cookieinstellingen