Fundraising evenementen voor 18-jarige Alpine Snowboarder

Foto: Stichting Vrienden van Youri Alpine Boarder Zorge

Stichting Vrienden van Youri Alpine Boarder Zorge houdt loterij en Apres ski party als fundraising evenementen voor 18-jarige Alpine Snowboarder.

Youri Zorge, een getalenteerde 18-jarige alpine snowboarder, heeft zijn zinnen gezet op de Olympische Spelen van 2026 in Milaan. Sinds zijn elfde levensjaar is hij al professioneel bezig met snowboarden en nu is het tijd voor zijn grootste avontuur tot nu toe. Youri is vastberaden om deel uit te maken van het Nederlandse Olympische team en zoekt daarom sponsoren en donateurs om zijn droom te verwezenlijken.

Youri Zorge heeft bewezen een opmerkelijk talent te zijn op het gebied van alpine snowboarden. Hij heeft met toewijding en vastberadenheid jarenlang getraind en deelgenomen aan nationale en internationale wedstrijden om zijn vaardigheden te perfectioneren. Met zijn ongelooflijke snelheid, technische bekwaamheid en moed heeft Youri keer op keer laten zien dat hij een serieuze kandidaat is voor de Olympische Spelen van 2026.

De weg naar de Olympische Spelen is echter niet gemakkelijk. Naast de enorme inzet en toewijding die hij heeft getoond is financiële steun ook van cruciaal belang om deel te kunnen nemen aan dit prestigieuze evenement. Daarom zijn er fundraising activiteiten opgestart door de Stichting Vrienden van Youri Alpine Boarder Zorge. Het bestuur van de stichting, Leonie Bezemer (penningmeester), Peter Copiër (secretaris) en Eline Braat (voorzitter) hebben daarom diverse fundraising activiteiten op poten gezet. Met een Loterij bij Café de Boulevard in Hoogerheide en een Apres ski party in de Harmoniezaal in Ossendrecht is er voor ieder wat wils. Door een samenwerking met de diverse lokale evenementen zoals de Woensdrechtse Braderie, Trekkertrek in Ossendrecht en de Obstacle Run in Hoogerheide is er de mogelijkheid om loten of kaarten te kopen. De loten kosten 5 euro per stuk en de apres ski kaarten 10 euro per stuk.

De apres ski party met Dj Dave zal plaatsvinden op vrijdag 15 september en de loterij op 23 september 2023. Burgemeester S. Adriaansen en wethouder R. Schuurbiers zullen de trekking een officieel karakter geven. Met dank aan de lokale ondernemers uit de gemeente Woensdrecht zijn er heel veel mooie cadeaus te winnen en de hoofdprijs is een 3-daagse vakantie in Oostenrijk voor 2 personen.
Lootjes zijn te koop via de website www.yourizorge.nl of via Bewuster Leven Fysiotherapie, 06-19306161
Kaarten zijn te koop bij Primera Hoogerheide en de Harmoniezaal Ossendrecht.

Youri Zorge is ervan overtuigd dat zijn deelname aan de Olympische Spelen niet alleen een mijlpaal in zijn eigen carrière zal zijn, maar ook een inspiratiebron voor jonge sporters over de hele wereld. Hij hoopt anderen te motiveren om hun passie na te streven en hun dromen te verwezenlijken, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.

Cookieinstellingen