Fotozoektocht van 27, 5 en 3 km door de drie deelgemeenten van Stabroek

Foto: Jan Krijtenburg

In het kader van “STABROEK ZOMERT” organiseert de sportdienst van Stabroek een fotozoektocht door de drie deelgemeenten.

Je krijgt een aantal foto’s. De opdracht bestaat er in om die plaatsen te vinden waar deze foto’s getrokken zijn. De route, die je zowel met de fiets als te voet kan doen, krijg je cadeau.
De zoektocht van +/- 27 km loopt van 1 juli tot en met 31 oktober 2020.

De formulieren kan je op de website van Stabroek vinden, alsook bij volgende lokale handelaars.

  • Café ’t Uveltje, Markt 2 in Hoevenen
  • ’t Koetshuis, Oud Broek 2 in Putte
  • De Neus, Hoogeind 85 in Stabroek.

Deze horecazaken liggen telkens vlak bij een vertrekpunt van een lus.

In de zoektocht zijn er namelijk 3 lussen verwerkt. Een lus in Hoevenen, Putte en Stabroek. Je kan deze kleinere tochten (tussen 3 en 5 km) ook apart wandelen. Vertrekpunten zijn Frans Oomsplein (Hoevenen), Kasteel Ravenhof (Putte) en taverne De Neus (Stabroek). Kinderen onder de 12 jaar kunnen deelnemen aan 1 of meerdere lussen. Volwassenen en +12 jarigen kunnen enkel de volledige fotozoektocht oplossen.

Aan de hand van de antwoorden en de schiftingsvraag worden er 6 prijzen voorzien. Telkens één voor de winnaars van elke lus en telkens één voor de eerste drie van de volledige trip.

De prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens de nieuwjaarsreceptie, begin 2021.

Antwoordformulieren mag je in de brievenbus steken in de brievenbus van het Administratief Centrum, Dorpsstraat 45 in Stabroek of van het Sociaal Huis, Kerkstraat 35-37 in Hoevenen..
De formulieren moeten binnen zijn vóór 1 november.

Meer info: Sportdienst Stabroek, [email protected] telnr. +32 3 210 11 72

Reacties