Fotogroep Zuidwesthoek exposeert in de Raadhuispassage in Hoogerheide

v.l.n.r. Oscar Buswijller, Jac Leenaars, Anton de Krom en Bert de Waard
v.l.n.r. Oscar Buswijller, Jac Leenaars, Anton de Krom en Bert de Waard
Foto: Jan

Zaterdagmiddag bouwden leden van Fotogroep Zuidwesthoek hun expositie op in een leeg winkelpand in de Raadhuispassage in Hoogerheide

Van 3 Maart tot 5 Mei exposeert Fotogroep Zuidwesthoek een aantal foto’s in een leeg winkelpand in de Raadhuispassage in Hoogerheide en zaterdagmiddag kwamen Oscar Buswijller, Jac Leenaars, Bert de Waard en Anton de Krom naar de Raadhuispassage met een aantal van hun beste foto’s om deze in de etalage van het lege winkelpand, naast de Primera, op te hangen.

Stichting Uit De Kunst

Deze etalage wordt, evenals andere locaties van de woningstichting, regelmatig door Stichting Uit De Kunst gebruikt voor exposities en ook deze expositie is via deze stichting geregeld.

Adrie Leenaerts van stichting ‘Uit De Kunst’ vertelde dat kunst van lokale kunstenaars al zeker 6 jaar, in samenwerking met met Woningstichting Woensdrecht, op deze manier in de gemeente Woensdrecht geëxposeerd wordt. Ook in het gebouw van de woningstichting zelf hebben kunstwerken van ‘Uit de Kunst’ kunstenaars gehangen.

Andere locaties waar op deze manier kunst geëxposeerd wordt zijn het Gemeentehuis van Woensdrecht waar in oktober dit jaar weer een expositie komt en Woonzorgcentrum Stuijvenburg. In Woonzorgcentrum Stuijvenburg hangt alleen nu, omdat er een verbouwing in gang is, even geen kunst. In Bergen op Zoom wordt ook samengewerkt met het Kunstforum.

FotoGroep Zuidwesthoek

FotoGroep Zuidwesthoek bestaat op dit moment uit een vijftal enthousiaste fotografen die maandelijks bij elkaar komen en gezamenlijke fotoprojecten uitvoeren. De naam FotoGroep Zuidwesthoek is ontleend aan de woonplaatsen van de leden, allen woonachtig in de Zuidwesthoek.

De expositie

De foto’s die nu in de etalage hangen zijn van Roy Weijgers uit Hoogerheide, Oscar Buswijller uit Ossendrecht, Jac Leenaars uit Bergen op Zoom, Bert de Waard uit Essen in België en Anton de Krom uit Hoogerheide.

De foto’s in deze expositie zijn tot 5 Mei dagelijks te bekijken vanuit de Raadhuispassage in Hoogerheide

Links

Cookieinstellingen